|
Тема
|
Ингвинална херния
|
|
Автор |
pettya (sunshine) |
Публикувано | 14.03.06 17:11 |
|
Обръщам се вреди всичко към мамите на момченца, които вече са били оперирани от ингвинална херния.
Моля Ви, споделете как е минала операцията и как е протекло всичко и как се чувстват децата ви сега, защото аз съм силно притеснена - на моето момченце му откриха ингвинална херния и ни предстои планова операция в средата на април! Това което най-много ме притеснява е, че тогава синът ми ще бъде едва на 2 месеца и десетина дни! Не е ли твърде малък за операция?
Благодаря предварително на всички!
| |
|
Здравей,моето мом4енце е оперирано от такава херния когато беше едва на 50дена , не се притеснявай операцията е много кратка, не е опасна.Оперираха ни в пирогов,стояхме само 2 дни и ни изписаха.Сега сме на година и половина и е напълно здрав.Ако те интересува нещо може да ме питаш.Успех
| |
Тема
|
Re: Ингвинална херния
[re: pettya]
|
|
Автор |
flavi (разхвърляна) |
Публикувано | 15.03.06 14:18 |
|
Здравей,
Моето момченце го оперираха преди Коледа (тогава на година и 3 месеца) два пъти за 8 дни - първия път планово. В деня , в който му махнаха конците , се заклещи и от другата страна и го оперираха по спешност 2-ри път.
И двата пъти възстановяването протече без проблеми,слава богу. първите 48 часа имаше лека температура от упойката и слагахме свещички Ефералган, които имат и обезболяващо действие.
Така че, стискам ви палци !!! Най-вече на теб, защото детенцето бързо ще се възстанови, но за родителите си е преживяване.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 15.03.06 16:19 |
|
Нямам опит да споделя с теб,но стискам палци всичко да мине бързо и добре!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
savv (минаващ) |
Публикувано | 15.03.06 21:51 |
|
Моето дете го оперираха чак на 5 години и останах с впечатление, че още можем да чакаме - лекарят каза "все някога трябва да го направите". Така че на мен твоето ми се вижда доста мъничко за операция - питай спешно ли е, може ли да се чака. Възстановяването е много бързо, на същия ден ни изписаха, на следващия тичаше.
| |
|
|
|
|