Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:16 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Почна се...нови  
Автор karlaa ()
Публикувано11.03.06 11:07

с косопада. Мъка ми е като гледам, ама май няма оправия. Все се надявах да ме подмине тоя проблем, ама на, явно няма начин да ми се размине - малкия е на 2 м. и 3 седмици и от 5-6 дена очевидно се забелязва, че косата започва да пада. Чудя се ще ми остане ли коса "след това", предвид че тя и сега е редичка, не ми се мисли на какво ще заприлича...

Въпреки че нямало лек според почти всички мнения, които бух/прочетох, си купиш шампоана против косопад на KLORANE, ама дали ще има ефект - незнам а май и не вярвам.

Тема Re: Почна се...нови [re: karlaa]  
Автор jana (...)
Публикувано11.03.06 11:33

Знаеш ли и аз бях така, но в комплект с косопада започна зверско чупене на ноктите. Ходех като ученичка с до кожа изрязани нокти Пих Мерц и за чукна на дърво се оправих. Пих го 2м. и след спирането му нямах никакви проблеми. Пробвай ако искаш въпреки, че не на всички действа по този начин. Може да ти помогне. Другото, което не се притеснявай цели 9м. не ти е падал косъм от главата сега имаш да наваксваш.
Успех

Автор alterna (рядко срещана)
Публикувано11.03.06 11:49

И аз минах през това... Доста е неприятно. Използвах същия шампоан като теб, комбинирано с шампоан на Vichi - с червен етикет. Не знам доколко помогна, но след време (няколко месеца) всичко премина. Комбинацията от двата шампоана ми е препоръчана от педиатърката.

Автор Blondi (hohi)
Публикувано11.03.06 11:51

Абе,момиче,помислих,че пак ще раждаш....
М,да,така е с косопада,адски е досадно.Мойта пада вече 4 месеца нон стоп,наполовина ми я няма и все още не е престанала окончателно да пада.Проблемът е хормонален и нищо не помага,но маски и шампоани и витамини няма да ти навредят,но няма да го спрат.Така,де,няма само аз да съм Плеши....

Автор MamaBuba (усмихната)
Публикувано11.03.06 12:45

разбира се, че ще ти остане. не се тревожи. това е временно. измисли някоя свежа прическа с много филаж, мий се с шампоани за изтощена коса и пий витамини и полека-лека всичко ще си дойде на мястото.

Поздрав Буба!

Ники - 22.05.2003

Тема Re: Почна се...нови [re: Blondi]  
Автор karlaa ()
Публикувано11.03.06 12:45

Ееее, че то и на мен ако ми пада цели 4 месеца, няма да ми остане и 1 косъм?!?

Тема Re: Почна се...нови [re: MamaBuba]  
Автор karlaa ()
Публикувано11.03.06 12:47

Витамини ок, ама нали кърмя? Кои са подходящи? В аптеката не ми дадоха смислен отговор, но и аптекарката беше една младо моме, дето е завършило вчера...

Автор MamaBuba (усмихната)
Публикувано11.03.06 13:00

можеш да си вземеш матерна, докато кърмиш. иначе към настоящия момент са много добри и алфа бетик. мерц можеш да го пиеш, след като приключиш с кърменето. но все пак основното е здравословната храна. хапвай сурови ядки, плодове, банани, сушени плодове, яйца и месо. не се отказвай от мляко и сирене. постепенно всичко ще си дойде на мястото. организмът ти е изтощен и му трябва време. вземи си някакви заздравители за нокти, че и те могат да почнат да се цепят.

Поздрав Буба!

Ники - 22.05.2003

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано11.03.06 13:03

Ми, то на мен ми пада 7месеца...нищо не остана и сега цялата съм в едни "бебешки" косички, които стърчат навсякъде
Мисля, че Матерна спокойно можеш да пиеш. Сега идва и пролет, кърмиш...така, че може би ще ти е необходимо да пиеш витаминки.

Тема Не моганови [re: MamaBuba]  
Автор karlaa ()
Публикувано11.03.06 13:07

Заради малкия е неговага АБКМ съм на безмлечна диета +, че докторите не ми дават да ям и ядки, цитрусови плодове, телешко, риба, яйца... Като добавим към това, че и кърмя, сериозно ме е страх за състоянието на организма ми в момента и за в близките месеци...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.