Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:56 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема А докога баня всяка вечер?нови  
Автор little.monkey (минаващ)
Публикувано13.02.06 13:16

До кога бебето е хубаво да се изкъпва всяка вечер и кога се разреждат къпанията и на колко?

Тема Re: А докога баня всяка вечер?нови [re: little.monkey]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано13.02.06 13:33

Да ти кажа - при нас това не се препоръчва,къпя го през 2 дни обикновено,понякога през 3 даже.Иначе на всяка смяна действам с мокрите кърпички на Нивея,но не го къпя всяка вечер.
Хм,не ти бях от полза

Тема Re: А докога баня всяка вечер?нови [re: Blondi]  
Автор baby_doll ()
Публикувано13.02.06 13:43

Аз се правих на старателна до годинката и къпех всяка вечер. Лятото до къпя, без косата пак всяка вечер, но тогава си беше нужно
Сега - веднъж седмично цялостно къпане.

Тема Re: А докога баня всяка вечер?нови [re: Blondi]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано13.02.06 13:46

И аз като Blondi, като новородено пред 1-2 дена, след това като стане човек, както се казва, минава на всекидневен душ, както всички нас не мога да си представя голямо дете, над годинка да не се къпе вечер, като се има предвид, че цял ден се е въргаляло и цапало

София 16.08.2004г.

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано13.02.06 14:04

Aз го къпя всяка вечер, откакто сме се прибрали от болницата. Главата се мие 2 пъти в седмицата. Не мисля да разреждам къпанията, все пак и аз се къпя всяка вечер. А сега като расте и се вре къде ли не някак не мога да си представя да разреждам къпания.

Тема Re: А докога баня всяка вечер?нови [re: Tedulina]  
Автор dineva (член)
Публикувано13.02.06 14:41

Ние все още се къпем всяка вечер с изключение на дните с имунизация.Татито нещо го премързява и мрънка да ги разредим малко.След като прочетох и другите мнения,може и да се съглася до лятото,че тогава пак ще се върнем на схемата-всеки ден.

Автор duda75 (непознат)
Публикувано13.02.06 15:41

Не му вреди банята всяка вечер няма да му стане нищо ако се къпе през вечер или през две.Решавате вие ако имате време и обича банята-ок.Ние сме жаби

Тема Re: А докога баня всяка вечер? [re: little.monkey]  
Автор Pyжa (цвете)
Публикувано13.02.06 16:10

Аз къпех Марта всяка вечер само до 6 месеца.

Педиатъра ни каза след 6 месеца да намалим къпането през вечер.
На вечерите когато не правим пълна баня, си мием само дупетата, краченцата, ръчичките и лицето.

Как сте вие? Моята хубавица вече застава на колене и на ръце и се клати напред назад, имам чувството че съвсем скоро ще пролази.

Тема Re: А докога баня всяка вечер?нови [re: Pyжa]  
Автор kati_k (член)
Публикувано13.02.06 16:34

Аз къпя дъщеря ми всяка вечер, а е на 6 годинки. Синът ми е на 8 м. и също го къпя всяка вечер. Смятам, 4е къпането не е до възраст, а до искаш да го къпеш или не. Не смятам, 4е трябва и педиатъра да се пита за това. Това си е хигиена, ти как се къпеш всяка вечер примерно? Вярно косите им ги мия два пъти седмично, но тялото всяка вечер.

Автор eugen (новак)
Публикувано13.02.06 17:18

До когато искаш! Аз къпя моят син всяка вечер, а е на 1г. и 8 мес. Чувства се много добре. Немците не си къпят децата почти никак /много рядко/, защото се изтърквала кожата от това Ако не го търкаш със пемза или кюсе няма никакъв проблем!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.