|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
А докога баня всяка вечер?
|
|
Автор |
little.monkey (минаващ) |
Публикувано | 13.02.06 13:16 |
|
До кога бебето е хубаво да се изкъпва всяка вечер и кога се разреждат къпанията и на колко?
| |
|
Да ти кажа - при нас това не се препоръчва,къпя го през 2 дни обикновено,понякога през 3 даже.Иначе на всяка смяна действам с мокрите кърпички на Нивея,но не го къпя всяка вечер.
Хм,не ти бях от полза 
| |
|
Аз се правих на старателна до годинката и къпех всяка вечер. Лятото до къпя, без косата пак всяка вечер, но тогава си беше нужно
Сега - веднъж седмично цялостно къпане.
| |
Тема
|
Re: А докога баня всяка вечер?
[re: Blondi]
|
|
Автор |
Пиcaнa (Консерва) |
Публикувано | 13.02.06 13:46 |
|
И аз като Blondi, като новородено пред 1-2 дена, след това като стане човек, както се казва, минава на всекидневен душ, както всички нас не мога да си представя голямо дете, над годинка да не се къпе вечер, като се има предвид, че цял ден се е въргаляло и цапало 
София 16.08.2004г.
| |
|
Aз го къпя всяка вечер, откакто сме се прибрали от болницата. Главата се мие 2 пъти в седмицата. Не мисля да разреждам къпанията, все пак и аз се къпя всяка вечер. А сега като расте и се вре къде ли не някак не мога да си представя да разреждам къпания.
| |
Тема
|
[re: Tedulina]
|
|
Автор |
dineva (член) |
Публикувано | 13.02.06 14:41 |
|
Ние все още се къпем всяка вечер с изключение на дните с имунизация.Татито нещо го премързява и мрънка да ги разредим малко.След като прочетох и другите мнения,може и да се съглася до лятото,че тогава пак ще се върнем на схемата-всеки ден.
| |
|
Не му вреди банята всяка вечер няма да му стане нищо ако се къпе през вечер или през две.Решавате вие ако имате време и обича банята-ок.Ние сме жаби 
| |
|
Аз къпех Марта всяка вечер само до 6 месеца.
Педиатъра ни каза след 6 месеца да намалим къпането през вечер.
На вечерите когато не правим пълна баня, си мием само дупетата, краченцата, ръчичките и лицето.
Как сте вие? Моята хубавица вече застава на колене и на ръце и се клати напред назад, имам чувството че съвсем скоро ще пролази.
| |
Тема
|
[re: Pyжa]
|
|
Автор |
kati_k (член) |
Публикувано | 13.02.06 16:34 |
|
Аз къпя дъщеря ми всяка вечер, а е на 6 годинки. Синът ми е на 8 м. и също го къпя всяка вечер. Смятам, 4е къпането не е до възраст, а до искаш да го къпеш или не. Не смятам, 4е трябва и педиатъра да се пита за това. Това си е хигиена, ти как се къпеш всяка вечер примерно? Вярно косите им ги мия два пъти седмично, но тялото всяка вечер.
| |
|
До когато искаш! Аз къпя моят син всяка вечер, а е на 1г. и 8 мес. Чувства се много добре. Немците не си къпят децата почти никак /много рядко/, защото се изтърквала кожата от това Ако не го търкаш със пемза или кюсе няма никакъв проблем!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|