|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
забременяваме
|
|
Автор |
red_monika (непознат
) |
Публикувано | 06.02.06 14:20 |
|
От няколко месеца правя опити за забременяване. Отидох на лекар, заради гъбички, но освен за тях ми казаха че имам много тесен цервикален канал и сперматозоидите не могат да минават през него и от там явно ще имам проблем при забременяването. Казаха ми, че имало специална процедура за разширението на този канал.Някоя от Вас имала ли е този проблем и как го е преодоляла. Опасна ли е тази процедура?Мерси предварително, засега съм спокойна, но усещам как след малко ще заплача:-((
| |
Тема
|
Re: забременяваме
[re: red_monika]
|
|
Автор |
jam (уверено сладко) |
Публикувано | 06.02.06 14:37 |
|
отиди при друг лекар! това са пълни и тотални глупости, дето са ти ги наговорили!
не се лъжи да се съгласяваш на никакви "процедури" по разширяване на цервикалния канал - това би било безумие!
сперматозоидът е най-малката клетка в човешкото тяло, просто е абсурдно от един гинекологичен преглед някой да ти твърди, че няма да мине през шийката!
попаднала си на невеж шарлатанин, за съжаление, такива има много в днешно време.
| |
Тема
|
[re: jam]
|
|
Автор |
Mъppp (прекрасна) |
Публикувано | 06.02.06 14:41 |
|
Те когато е за беля през микронна дупка в презерватива минават
| |
|
Смени си доктора.Това, което е казал са абсолютни глупости.Всички знаем, че сперматозоидите имат ужасно малки размери.
| |
|
И аз съм с две ръце за смяна на доктора!!! Ако искаш координати на друг можеш да ми пуснеш бележка. Аз съм много доволна от моя.
П.С. Следил е и двете ми бременности!
| |
|
И аз ходех при един такъв шарлатанин преди години. Лекува ми гъбички и понеже му споделих, че често ми се случа, той каза като твоя - ще имам проблеми със забременяването И искаше да ми прави хидротубация - много болезнена процедура и съвсем неподходяща за едно 17-годишно момиче!
Сменяй доктора!
Ние наистина 1 година и 3 месеца правихме бебе, но накрая без хидротубации и даже без цветна снимка на тръбите забременях с близнаци. Само с обикновена стимулация на яйцеклектите. Което няма нищо общо с цервикални канали и други щуротии!!!
Хич да не си посмяла да му се връзваш. Навремето добре че беше майка ми да ме спре да не отида на тази хидротубация, тя понеже е имала проблем със забременяването и са й правили какво ли не и ми каза, че ако случайно имам такъв проблем след години, тогава се правело, а не като профилактика. Но докато се стигне до тази процедура се минава през хиляди изследвания и чак като се установи проблем, тогава.
Живей си спокойно, а на шарлатанина много поздрави да му пратиш и го сменяй. И моята гинеколожка е върхът, но е частничка. Ако искаш координати, пиши на лични съобщения
| |
Тема
|
[re: jam]
|
|
Автор |
Mama_Vili (нетърпелива) |
Публикувано | 06.02.06 16:16 |
|
Подкрепям изцяло мнението на jam!
Редактирано от Mama_Vili на 06.02.06 16:20.
| |
|
Мерси много за отговорите. Аз все пак от съвсем скоро правя опити и от едни гъбички да ми наприказват такива неща и да ме карат едва ли не утре да си правя това разширение. Смятам да изчакам, дотогава ще си правя нормални опити, не искам още от 2,3 месец да се хвърлям в някакви процедури, които само като ги чуя и ми става зле. Все пак когато правим дете трябва да сме спокойни и щастливи, а не психически обременени и изплашени. Ще отида и на друг доктор, но самата докторка ми каза,че ми е прекалено рано, т.е. малко опити сме правили, че да се говори за някакъв проблем.
Стискайте ми все пак палци:-))
| |
|
Най-добре е да правите як и страстен секс, да се обичате и целувате, да мислите позитивно и всичко ще е наред!
Доброто здраве е важно, но гъбичките се лекуват!
Успех и да се хвалиш някой близък ден!
| |
|
А и дори да сме здрави, бебетата не стават толкова бързо, колкото ни се иска. Ние опитвахме цяла година :). Това, че не се получава няколко мецеца, не означава задължително, че ни има нещо.
Редактирано от gigikas на 06.02.06 17:56.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|