|
Тема
|
Споделете опита си
|
|
Автор |
Mypoмeц (богатир) |
Публикувано | 02.02.06 18:07 |
|
Закъснява вече седмица. Теста за бременност е отрицателен.
Може ли да се вярва на теста? До колко дена максимално може да закъснее? Да се направи ли втори тест?
Моля ви, споделете имали ли сте подобни случаи и как са се развили! Благодаря предварително!
| |
Тема
|
Re: Споделете опита си
[re: Mypoмeц]
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 02.02.06 18:12 |
|
Моят тест беше положителен, но все пак...Не е задължително теста да отчете правилно. Направи си втори на следващия ден, ако пак е отрицателен, най-добре иди на гинеколог, особено, ако не ти се случва често да имаш закъснения.
п.с. вземи си тест с друга марка.
чаша бада
| |
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 02.02.06 18:58 |
|
...и го направи след ставане сутрин,с първата урина!
| |
|
А можеш ли да имаш "доверие" на цикъла си? Аз например не. На мен ми е закъснявал със седмица и после ми е идвал. Предишният месец пък ми дойде с 3 дни по-рано, но според програмата на зачатие цикъла ми продължава средно по 28 дни. Този месец надявам се да правя тест, тъй като с тати вече бебеправихме, но ще е 7-10 дни след датата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
addi (непознат) |
Публикувано | 03.02.06 18:11 |
|
Ситуацията при теб е напълно нормална. На мен ми закъсня около 10 дни в месеца преди да забременея. Същото се случи и с моя приятелка.
Не мога да го обясня научно, но може следващия месец да улучите десятката.
Успех
| |
Тема
|
[re: addi]
|
|
Автор |
desikr (непознат
) |
Публикувано | 03.02.06 22:42 |
|
Здравей мила,
Виж, моят двукратен опит показва, че тестовете са сигурни, но най - добре е за всеки случай да идеш на лекар.
| |
Тема
|
[re: addi]
|
|
Автор |
Mypoмeц (богатир) |
Публикувано | 05.02.06 03:30 |
|
Адди, а когато се случи да ти закъснее с 10 дена в кой ден от цикъла предполагаш, че сте били най-близо до зачеването? А следващия месец, когато вече успяхте - в кой ден от цикъла уцелихте десятката?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 05.02.06 03:40 |
|
Овулацията на всяка жена е по различно време. Това зависи от много фактори, като също така е възможно овулацията на една и съща жена да не е на една и съща дата всеки месец. Ако искаш да определиш приблизителната дата на зачеване може да ползваш електронния калкулатор тук:
Също така ако ако планирате забременяване- има овулационни тестове и признаци, по които може да се определи датата на овулацията.
| |
|
|
|
|