Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:46 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Споделете опита синови  
Автор Mypoмeц (богатир)
Публикувано02.02.06 18:07

Закъснява вече седмица. Теста за бременност е отрицателен.
Може ли да се вярва на теста? До колко дена максимално може да закъснее? Да се направи ли втори тест?

Моля ви, споделете имали ли сте подобни случаи и как са се развили! Благодаря предварително!

Тема Re: Споделете опита синови [re: Mypoмeц]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано02.02.06 18:12

Моят тест беше положителен, но все пак...Не е задължително теста да отчете правилно. Направи си втори на следващия ден, ако пак е отрицателен, най-добре иди на гинеколог, особено, ако не ти се случва често да имаш закъснения.

п.с. вземи си тест с друга марка.

чаша бада

Тема Re: Споделете опита синови [re: Чeтa]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано02.02.06 18:58

...и го направи след ставане сутрин,с първата урина!

Тема Re: Споделете опита си [re: Mypoмeц]  
Автор leila75 (новак)
Публикувано02.02.06 21:29

А можеш ли да имаш "доверие" на цикъла си? Аз например не. На мен ми е закъснявал със седмица и после ми е идвал. Предишният месец пък ми дойде с 3 дни по-рано, но според програмата на зачатие цикъла ми продължава средно по 28 дни. Този месец надявам се да правя тест, тъй като с тати вече бебеправихме, но ще е 7-10 дни след датата.

Автор addi (непознат)
Публикувано03.02.06 18:11

Ситуацията при теб е напълно нормална. На мен ми закъсня около 10 дни в месеца преди да забременея. Същото се случи и с моя приятелка.
Не мога да го обясня научно, но може следващия месец да улучите десятката.

Успех

Тема Re: Споделете опита синови [re: addi]  
Автор desikr (непознат )
Публикувано03.02.06 22:42

Здравей мила,

Виж, моят двукратен опит показва, че тестовете са сигурни, но най - добре е за всеки случай да идеш на лекар.

Тема Re: Споделете опита синови [re: addi]  
Автор Mypoмeц (богатир)
Публикувано05.02.06 03:30

Адди, а когато се случи да ти закъснее с 10 дена в кой ден от цикъла предполагаш, че сте били най-близо до зачеването? А следващия месец, когато вече успяхте - в кой ден от цикъла уцелихте десятката?

Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано05.02.06 03:40

Овулацията на всяка жена е по различно време. Това зависи от много фактори, като също така е възможно овулацията на една и съща жена да не е на една и съща дата всеки месец. Ако искаш да определиш приблизителната дата на зачеване може да ползваш електронния калкулатор тук:

Също така ако ако планирате забременяване- има овулационни тестове и признаци, по които може да се определи датата на овулацията.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.