Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови  
Автор Mиr (непознат )
Публикувано30.01.06 19:13

Здравейте мами,
Не купувайте със сигурност млеката ВЕРЕЯ и ФИБЕЛА. Познавам технолог и лаборант, които работят в завода им в Пловдив. Пълно е със сухо мляко и то от най-гадното-от УКрайна. Също така в завода им било голяма мизерия. Миришело на мърша. Скоро ми се случи да купя прясно мляко Верея пълно с вода. Обадих се до фирмата, но нищо не се случи. НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯ И ФИБЕЛА.

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: Mиr]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано30.01.06 19:23

Започвам да си мисля,че ти не си много наред....

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: Blondi]  
Автор djini76 (Terry)
Публикувано30.01.06 20:11

Много се извинявам Блонди, но мисля че твоя altitute -поведение- изобщо няма позитивен принос за хората които търсят съвет или информация .............................................................

Приятелски поздрави
Джини

Редактирано от djini76 на 30.01.06 21:42.

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: djini76]  
Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано30.01.06 20:24

Джини не се заяждам, но aLtituDe означава височина, а attitude е поведение. Хубаво е когато човек пише на други езици освен родния си да проверява нещата, които публикува, за да не стават грешки.
Просто приятелска бележка, наистина не се заяждам.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Tandoori на 30.01.06 20:25.</EM></FONT></P>

Редактирано от Tandoori на 30.01.06 20:46.

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: Mиr]  
Публикувано30.01.06 20:39

Мир, нали не мислиш сериозно, че заради подобно изказване някой ще спре да купува въпросните кисели млека? За всяка фирма има подобни пускавици. Посочи ми едно кисело мляко, за което не си чула подобно нещо.
Такива градски легенди за информация от "приятел на приятеля на момиче, чието гадже работи в правителството" ( както има такъв израз) винаги има и ще има, но едва ли някой ще вземе предвид гореказаното от теб, тъй като нямаш никакви факти по въпроса. Благодарни сме ти за информацията, но докато не бъде потвърдена, това си е просто поредната клюка, да не кажа направо антиреклама( прочети условията за публикуване във форума относно реклама и антиреклама) , която ДОРИ не се основава на твоя личен опит, а на приказките на някого.

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: Tandoori]  
Автор djini76 (Terry)
Публикувано30.01.06 20:41

Да, права си, объркала съм една буква, но въпроса не е в грешката на една буква, това не променя изобщо смисъла на писмото миНай малко съм тук да се заяждам, напротив тук съм за удоволствие и да получавам съвети от други майки. Просто не мога да приема някой който и да е особено друга майка, да реагира толкова остро и грубо към бъдеща майка Благодаря и поздрави

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯ [re: Mиr]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано30.01.06 20:52

Вместо да пишеш по форумите, подай жалба, пък било то и анонимна за прверка. Иначе всичко отива в графа "градски легенди"

София 16.08.2004 г.

Тема Re: Джини,нови [re: djini76]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано30.01.06 22:02

Не,че ми е работа да ти давам обяснения,но аз никога и към никого не съм била груба и несправедлива.Нека,ако някой има забележки към мен да ги каже.Но понеже ти явно не си запозната,нека да ти кажа-иди в моята тема за бурканчетата и прочети какво ми е написала "уважаемата" Миг и после пиши кой е груб и не приема съвети,става ли?Когато не си наясно с нещата,не е хубаво да взимаш страна,теб не те засягам лично с нищо.След като уважаемата Миг,без никакъв повод и изобщо да я познавам и да съм я засегнала ни най-малко, си позволява да ме нарича задръстена и с още по-селското й изказване "да се стегна у главата",без повод,повтарям,мога отсега нататък да й отговарям каквото намеря за добре.И понеже уважаемата Миг с нищо не си е спечелила моите симпатии,нито съм прочела адекватен съвет от нея,напротив,мога да пиша каквото си искам.А ако това на теб ти пречи или те притеснява - никой не те кара да четеш мненията ми.По въпроса за безумната й тема - Tandoori го е казала чудесно!!!Нямам какво да добавя.Това съвети ли са изобщо според теб или клюки?Ако всички почнем да пишем кой какво чул и знае...това не е клуб за клюкарници,а за майки!

Тема Re: Джини,нови [re: Blondi]  
Публикувано30.01.06 22:36

Thumbs up!!!

Тема Re: НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕРЕЯнови [re: Пиcaнa]  
Автор milamia ()
Публикувано31.01.06 00:14

А стига вече с това кисело мляко. Ясно е - кисело мляко в един момент ще се яде - искаш не искаш. За качеството- гаранция Франция.Това е положението.Едно и също се дипли от 10 дни- 5 теми за това мляко станаха вече

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.