Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:49 10.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Буди се по 100 пъти на нощнови  
Автор little.monkey (минаващ)
Публикувано20.01.06 09:47

Моля ако имате идеи защо е така да споделите
От както беше на 1 месец не съм изживявала такъв кошмар. До преди седмица обикновено спеше по цяла нощ и чак сутринта се събуждаше. А сега на всеки час! Проплаква и докато не й дам да цокне малко не заспива. Не знам дали е гладна, на 4 кърмения сме още, но хапва по съвсем малко и се унася и си я държи гърдата за залъгалка.
Млякото да не ми е хранително вече или пък от зъби, но тя си има два и други засега май няма да излизат...
Незнам какво й е, некомфортно ли нещо
И през деня вече не спи, най-много 30 мин на 2-3 пъти и край
Незнам какво става, само хленчи, и дори като не е гладна...
Ще мине ли това се чудя, че това безсъние ме скапва..
Ето тази нощ се буди от 23:30 до 3часа през половин час, после в 5 после 7....

Тема Re: Буди се по 100 пъти на нощнови [re: little.monkey]  
Автор milamia ()
Публикувано20.01.06 10:53

Може би са зъбчета. Моята беше на кърма и започна така да се буди преди да й дам да яде кашите. Като включих кашата след обяд , си спеше като топ отново.

Тема Re: Буди се по 100 пъти на нощнови [re: milamia]  
Автор jorjeta81 (мама на Ирен)
Публикувано20.01.06 11:21

Moje bi sa zabki,moiata bebana taka ptave6e kato i nikneha gornite dva,a ina4e hapva li si,zdravi4ka li e kato cialo,da ne e ne6to nastinala,gurlo da e boli,nie sme taka bolni sega i mranka ot garlo po cial den i no6t,dano pri vas ne e tova

Тема Re: Буди се по 100 пъти на нощнови [re: jorjeta81]  
Публикувано20.01.06 11:49

Ми добре е не кашля няма температура..предполагам е здрава
Но те току що й порастнаха долните зъби, може ли веднага и горните да тръгнат?
А пък може би ще трябва да й въведа кашата вече
Нищо че ще имам мляко в изобилие

Автор milamia ()
Публикувано20.01.06 11:52

И аз бях така, ама като заяде кашите, явно я засищаха повече и спря да се буди Въобще забелязах, че при нея това беше индикацията за въвеждането на новите, по -питателни храни. Така мрънкаше и преди зел. пюре и преди месното. Сега ядем всичко, имаме ранно сутрешно и вечерно кърмене и бебаната си спи като топ.

Тема Re: Буди се по 100 пъти на нощнови [re: milamia]  
Автор mishe (нетърпеливка)
Публикувано20.01.06 12:40

Много е вероятно да са зъбките. И ние от две нощи спим неспокойно, плаче, даже тази нощ вдигна и температура. Завира всичко в устата, ние скоро навършваме осем месеца, но още нямаме зъби. Но на другите ми две дечица горните две зъбчета поникнаха почти веднага след долните. Пробвай с мехлемчето, то изстудява и ги облекчава.

Автор elito ()
Публикувано22.01.06 19:37

и ние в момента сме на същото дередже.. но имаше температура 37.6-38 С. Тя хем спи при мене и си я гушкам, хем се буди и иска да стана и да я взема до гърдите си и веднага пак заспива.. Показа се само едно зъбче, като гледам и второто скоро ще се покаже... Като знам как боли венец ми е толкова жал за нея... Иначе си я оставям и в кошарката и си се заиграва и сама, стига да не я оставям сама в стаята за повече от 10 минути.

Автор NikiFin (videnie)
Публикувано22.01.06 21:43

4 кърмения? А само на кърма ли е? Струва ми се, че това дете е умрело от глад

Тема Re: Буди се по 100 пъти на нощнови [re: NikiFin]  
Публикувано23.01.06 09:49

Не е така
Има и пюре на обяд
и сокчета
Сега почвам да й въвеждам кашите
А какво да правя като не можеше до скоро да ме изцоква и трябваше да се стискам ?!?
Плюс това си спеше по цяла нощ та не виждам да умираше от глад и си качвахме по 500 гр последните 2 месеца
Аз си я кърмя на поискване винаги, както и сега на 2 часа през нощта но исках да разбера защо така изведнъж се промени....какво толкова

Автор 3opи (с Евче)
Публикувано23.01.06 10:14

little.monkey, не се връзвай на груби изказвания. ако едно бебе на 5-6 месеца е гладно, то бъди сигурна че ще разбере целия блок, не само ти
. Много е вероятно зъбките наистина да са причината, нашите горни зъбки излязоха няма и десет дни след долните. Можеш да опиташ с половин лъжичка панадол вечер преди лягане, ако детето се успокои и спи по-добре-от тях ще да е. Панадола освен темпепатуропонижаващ е и болкоуспокояващ. Затова когато е най-зле положението можеш да даваш по половин лъжичка, но не повече от 3-4 поредни вечери.
Захранването си го продължавай бавно и славно както до сега.

Eва - 19.04.2004 г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.