|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Molfix....
|
|
| Автор |
Dannny (Edna mam na 23) |
| Публикувано | 20.01.06 21:10 |
|
|
Zdraveite mami...... Vidqhte li novata 4alga reklama na pelenite Molfix.... E te takova 4udo nema.... Vse bqh vijdala "letq6ti Prevyrzo4ni materiali" (s krilca) ama bebe6ka 4alga ne bqh.... A vie?...
| |
|
Тема
|
Re: Molfix....
[re: Dannny]
|
|
| Автор |
jana (бебе Ния) |
| Публикувано | 20.01.06 21:59 |
|
|
Защо изобщо обръщаш внимание на подобни простотии. Това се кутира тук в БГ и обърнаха и рекламите на чалгаджийница. Скоро може и предизборните лозунги и дебати да са съпроводени с такъв вид "музика" И аз бях доста потресена, но не и учудена. Очакваше се простотията да излезе от заведенията и да нахлуе и в рекламите. 
| |
|
Тема
|
[re: Dannny]
|
|
| Автор |
Пиcaнa (Консерва) |
| Публикувано | 20.01.06 22:11 |
|
|
И в бг мама е пълно с възмутени, НО производителите са избрали една ГРЪЦКА песен, която в момента е хит! Това, че Азис я е направил /без да пита никой/ няма как да стане достояние на производителите.
Наистина в България се свързва с чалга, но те нямат никаква вина за това 
| |
|
Тема
|
[re: Пиcaнa]
|
|
| Автор |
jana (бебе Ния) |
| Публикувано | 20.01.06 22:55 |
|
|
Ама картинката ти е убиец  
| |
|
|
|
За мен тази реклама е отвратителна. Но тя явно е постигнала целта си, щом се обсъжда на толкова места и от толкова хора.
А самите пелени ползвали ли сте ги? Дали са добри? Не са много евтини.
| |
|
Тема
|
[re: pimpim]
|
|
| Автор |
Пиcaнa (Консерва) |
| Публикувано | 21.01.06 00:54 |
|
|
Има много доволни от тях, но София се подсече, според мен не попиваха добре и ставаха едни топчета. Имат и мокри кърпи, те са много хубави- релефни, големи, добре напоени, плътни и миришат добре, цената мисля, че беше 3.70 лв. Не са евтини, а и се доближават до цената на Нивеа, които поне за мен са неповторими
jana, исках да сложа и снимка на София, но дира ме върна, че било много дълго, е ... метнах го естествено 
| |
|
|
|
Първо няма лоша реклама.
Второ памперсите не ми харесаха, пробвах ги преди 3 месеца, защото в ХИТ имаше само от Папмерс и Молфикс, а от първите се разочаровах още първия месец.
| |
|
|
|
Аз също съм фен на Нивеа. Ползвам и бебешката козметиката. Но последния път кърпичките не бяха много напоени, може да са били фалшименто. Другия път ще ги пробвам.
А да и няма лоша реклама. Това са го казали далеч по-големи авторитети от нас
| |
|
|
|
Здравейте,
Да си кажа и аз мнението,въпреки че не съм в БГ и не мога да видя рекламата (макар че ми стана много инетресно).
Първо, Молфикс са турски пелени - защо да се учудваме, че са избрали песен от региона
Второ, аз докато бях в БГ позлвах основно Молфикс - изключително доволна съм. Бебка никога не е била подсечена или мокра. Пробвала съм от всички други марки-но така доволна съм само от Молфикс. Ама като чух за Азис и ми се доповръща.......
Весел ден на всички!
| |
|
|
|
Отврат Никога няма да си ги купя. Но сигурно е насочена към определена категория - едва ли могат да се харесат на всички...
Иначе за мен най-отвратителната реклама на всички времена е; "Как е, а?!"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|