|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
май 2006 продължение
|
|
Автор |
Anelie (непознат) |
Публикувано | 16.12.05 23:23 |
|
Предлагам да продължим тук,че наистина много дълга стана предишната тема
| |
|
Привет!
Супер!Наистина старата тема стана много дълга.
| |
|
По повод дължината на темата, аз като видя толкова дълга и не я отварям :).
Аз съм определена за 18 май. Така че ще чакаме заедно
| |
Тема
|
Re: май 2006 продължение
[re: Anelie]
|
|
Автор |
cchery () |
Публикувано | 17.12.05 14:30 |
|
Браво Анели, аз го бях предложила тази седмица, но не ми стигна ........ не знам какво да го направя. С тези темпове на писане ще си отваряме още темички до май .
Приятна събота и неделя на всички!
| |
|
Ей, момичета, сега и аз ще се отчета в прясната ни тема! Първо да се похваля, че във вторник ще има коледно парти на фирмата и да ви попитам, според вас нормално ли е бременните да стоят дълго време прави, да танцуват и да се веселят като останалите. Аз в момента нямам никакви оплаквания, не ми тежи, нито пък ми личи толкова. Но се чудя къде е границата и дали една бременна жена може да си позволи да си танцува на парти толкова, колкото й се иска. Вие как се чувствате при такива поводи?

| |
|
Аз миналата седмица бях на парти на фирмата и не се лиших от танците,които и преди много си обичах.Изкарах си страхотно.Е, вярно е че си тръгнах по-рано отколкото бих стояла при други условия,но за това по скоро бе виновен дима в заведението.Почувствах умора само когато танцувах рок.Пожелам ти да си изкараш хубаво на купона.
Редактирано от mariva на 18.12.05 09:54.
| |
|
Аз бях на рожден ден преди около две седмици е не спрях да танцувам Ако се чувстваш добре и нямаш проблеми с бебо не виждам причина да не се забавляваш Весело изкарване и да ни разкажеш как е минало 
| |
Тема
|
Re: май 2006 продължение
[re: Bianka12]
|
|
Автор |
ol4eto (future mam) |
Публикувано | 19.12.05 09:31 |
|
Bianka, и аз съм "насрочена" за 18-ти май!!! Много се радвам, че има някой, с който да си съвпадаме толкова точно.
Живот и здраве, да видим коя ще е по - "точна"!
| |
Тема
|
Re: Да се похваля
[re: Nadia*]
|
|
Автор |
sixth (новак) |
Публикувано | 19.12.05 09:54 |
|
Според мен не би трябвало да има проблеми с танците.
Страхотно, че си имаме нова темичка, ама аз защо не я видях преди малко .
Е нищо ще споделя и тук - Докторката ми си каза тежката дума - МОМЧЕ.Никак не бил срамежлив и се показал, та мама и тати да са сигурни и да знаят какви дрешки да купуват  .Таткото е адски горд, и не само той де.Иначе сме добре засега всичко е наред, даже се очертава да сме големички, ама нормално големички де!
Също така от днес вече съм в болничен и ще се наслаждавам пълноценно на бременността си и на предстоящите празници
Поздрави!
| |
Тема
|
Re: Да се оплача-мързи ме
[re: sixth]
|
|
Автор |
didi* (непознат) |
Публикувано | 19.12.05 11:39 |
|
Здрасти и от мен.
Вече ми писна да ходя на работа а и в къщи не ми се стой. Вече стана толкова студено, всички ме пращат да си ходя в къщи, та дори и шафът ми. Добре че наваля малко сняг та поне гледката навън е прекрасна.
Поздрави.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от didi* на 19.12.05 11:41.</EM></FONT></P>Редактирано от didi* на 19.12.05 11:41.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|