|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
идеи за сутрешна закуска
|
|
| Автор |
temmi (мама на Мартин) |
| Публикувано | 18.01.06 22:11 |
|
|
Здравейте мили мами, в последно време взех да се чудя какво да давам на моето момченце за закуска. Все ми се струва, че е еднообразно и "вартя" все едни и същи неща- елда с плод, просо с плод, макарони, попара, юфка, овесени ядки. Той си хапва, но ми се ще да разнообразя сутрешното меню.
Ще съм ви благодарна, ако ми предложите нови идейки.
Поздрави*
| |
|
Тема
|
Re: идеи за сутрешна закуска
[re: temmi]
|
|
| Автор |
jana (бебе Ния) |
| Публикувано | 18.01.06 22:33 |
|
|
Давай корнфлекс има най-различни видове и вкусове, редувай със следобедните закуски - кус-кус, мляко с ориз, кис.мляко с бисквити ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
миз (шест...) |
| Публикувано | 19.01.06 02:05 |
|
|
грис, палачинки, печен сандвич със сирене и яйце, печен сандвич с кашкавал, млечна баница, баница със сирене, овесените ядки можеш да разнообразяваш като ги разбъркваш с различни плодове, яйце - варено или пържено.
| |
|
Тема
|
[re: миз]
|
|
| Автор |
mama_ra4e (непознат
) |
| Публикувано | 19.01.06 11:52 |
|
|
Палачинките и пьржените яица не са много подходящи за толкова малки деца
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubulina (минаващ) |
| Публикувано | 19.01.06 15:16 |
|
|
Както вече ти е писала една мама можеш да дадеш печена филийка с яйца и сирене или с кашкавал а също така и не печен сандвич с кашкавал отгоре с кръгчета домат или краставица. Много им е интересно на децата. Сандвич със варено яйце. Аз лично давам също пържена филия, палачинка (солена или сладка), мекица и пица но всеки преценява сам. Поне от време на време можеш да дадеш нещо пържено. Пицата може да е само с домати и сирене или кашкавал.
Дано си харесаш нещо!
| |
|
|
|
Всеки преценява за себе си! Аз съм давала и точно тези неща моите иначе злояди деца обичат най-много!
| |
|
Тема
|
[re: mama_ra4e]
|
|
| Автор |
миз (шест...) |
| Публикувано | 19.01.06 20:39 |
|
|
зависи как се приготвят.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bebo4e (непознат
) |
| Публикувано | 22.01.06 10:01 |
|
|
А мога ли да попитам как се приготвят овесените ядки и от каква вазраст се дават.детето ми е 1г3м
| |
|
Тема
|
[re: bebo4e]
|
|
| Автор |
Julietta () |
| Публикувано | 22.01.06 16:00 |
|
|
Като мляко с ориз.
| |
|
Тема
|
[re: bebo4e]
|
|
| Автор |
NikiFin (videnie) |
| Публикувано | 22.01.06 17:22 |
|
|
след 6 месеца се дават и са много полезни. Знам рецепта за съвсем малки, но и на твоя може да му хареса (на моя не му харесва де).
Варят се във вода заедно с малко настъргана ябълка. Когато е готово се добавя малко мляко и канела. Може и захар.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|