|
|
|
Тема
|
ЗА МАТЕРНАТА
|
|
| Автор |
sisi_misi (непознат
) |
| Публикувано | 18.01.06 16:43 |
|
|
МОЛЯ ВИ МАМИ ПИШЕТЕ МИ КОГА И КАК СЕ ПИЕ МАТЕРНАТА? 
| |
|
|
|
Аз пих от началото на 5-ти месец до първата седмица на 9-ти месец. Пиех по едно на ден, след като свърши опаковката- 10 дена почивка и после пак 
| |
|
|
|
Както ти я иzпиШе доктора ...аz лично я пия от както стана ясно, че съм бременна та и в момента.Лекарят предценява как да я пиеШ в zависимост от иzследванията ти, фиz.състояние и т.н....може и въобЩе да не ти се налага да пиеШ .
| |
|
|
|
Da i az sam na mnenie 4e triabva da se pie samo po lekarsko predpisanie .Az v 7 mes. ia pih na sobstvena glava po edno hap4e na den edin mesec.kogato mi obarkaha rajdaneto i mi osakatiha deteto za cial jivot mi kazaha 4e kato ne e imalo nujda da ne sam pila materna.V momenta mi idva da ubia niakogo.
| |
|
|
|
По едно на ден. Аз лично се чувствах много зле от нея. Не съм я пила дълго. Най много 1 седмица.
| |
|
Тема
|
Re: ЗА МАТЕРНАТА
[re: sisi_misi]
|
|
| Автор |
jana (бебе Ния) |
| Публикувано | 18.01.06 21:17 |
|
|
Изобщо не съм пила Матерна и не съжалявам. Лекарката ми беше казала ако видя, че почва да се проявява липса на витамини тогава да я почвам иначе нямало смисъл. По принцип се почва от 5-ия м., а дотогава повечето лекари предписват Неоксид (вкл. вит., фолиева к-на и селен) 
| |
|
|
|
|