Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:24 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Грешки на УЗ за пола на бебето?нови  
Автор SlaveyaLEX (инат)
Публикувано12.01.06 12:41

Момичета, напоследък все си мисля дали е възможно при преглед с ултразвук докторите да видят, че бебето е момченце, а пък да се роди момиче. Чували ли сте за такива истории, пък били те и преувеличени? Разкажете да се посмеем!

Тема Re: Грешки на УЗ за пола на бебето?нови [re: SlaveyaLEX]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано12.01.06 12:42

Рядко се случва
Мен ме гледаха 3-ма лекари и тримата познаха

Автор di_ma (diemma)
Публикувано12.01.06 12:52

Ще ти се! И на мен де.
По-добре се настрой да си мъжка майка, а ако излесе девойка добре дошла. Скоро мярнах една анкета по този въпрос. Резултатът беше около 200 отговорили 3-4 сгрешени. Пожелавам ти да си от малцинството!

баткото - 25.04.2003

Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано12.01.06 12:53

На моя шеф стана точно така. Цели 4 месеца казваха, че ще е момиче и чааак накрая видяха момченце. Беше много забавно, защото те се бяха нагласили за девойка и на всички разказваха. И изведнъж - малък палавник. Докато не се роди бяха шашнати. И все ми разправяше шефа да не вярвам на лекарите....А при мен от 4-тия месец ми казаха, че ще е мъж. И бяха прави.

Борис - 03.06.2004

Тема Re: Грешки на УЗ за пола на бебето?нови [re: Пиcaнa]  
Автор SlaveyaLEX (инат)
Публикувано12.01.06 12:56

Да-а-а, и на мен така ми се струва. Но понякога се случват разни чудеса

Автор kadrokosa (слънчева)
Публикувано12.01.06 12:59

Здрасти!
Аз от личен опит мога да ти кажа, че напълно е възможно - даже и за 4D ехо граф. Аз ходих на такъв в петия месец и ни казаха категорично - мома! Так се бяхме настроили, че като почнаха на ЖК да ми казват момече, момче - не можех да повярвам. Викам си, те 4D - то няма да сбърка, ама увииии......В момента си имаме - МЪЖ!!!
Така, че не се настройвай много, много!

Автор happy_mama (новак)
Публикувано12.01.06 13:10

При мен така се случи с първото ми бебе, само че обратната ситуация. През цялото време ми казваха, че ще бъде момиче. До деня преди да родя. Аз възкликнах "ама как така, нали казахте, че е момиче", а тя "аха, ами може сега да се е видяла пъпна връв".

Е, не било пъпна връв - на другия ден се роди момче. Не са го сменили - видях го, пък и този ден само момчета се родиха. То аз тогава и такова вътрешно убеждение имах, че ще е момче...

И сега ми казаха за третото - в 16-та седмица, че ще е момче, а аз много се надявам да са сбъркали. Имам 2 синчета - ще ми се и дъщеричка . Итози път имам вътрешно убеждение за момиче и дано не се лъжа. При второто момче пак така ми съвпадаше вътрешното чувство с реалността.

Мисля, че е най-меродавно около 30 седмица - след това става много голямо за гледане. Веднъж в едно списание имаше 2 снимки една до друга - фронтално - на момче и на момиче в една и съща седмица от бременността - мисля 30 или 32. Честно да ви кажа - ако не бяха надписани кое какво е - аз като неспециалист нямаше да позная - пениса на момчето и клитора на момичето изглеждат почти еднакво. Статията беше точно за разпознаването на пола и грешките.

Та много зависи кой стои пред ултразвуковия апарат...

Редактирано от happy_mama на 12.01.06 13:13.

Тема Re: Грешки на УЗ за пола на бебето? [re: SlaveyaLEX]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано12.01.06 13:13

На фриzъорката ми преди 6 години така и раzправяха "Мъжкар, мъжкар...голямо момче Ще е", сега си има 2 първокласнички_блиzначки...да се чуди човек къде са гледали докторите...а не е като да е ходила само в поликлиниката.

Автор chibopis (писанче)
Публикувано12.01.06 13:14

При мен познаха и двамата , които ме гледаха.

Тема Re: Грешки на УЗ за пола на бебето? [re: SlaveyaLEX]  
Автор Keнra (мама)
Публикувано12.01.06 14:49

Споко! Деничка и тя два месеца беше момченце.
В началото на шетия месец ни наблюдава една докторка, която уж много познава и даде "90 процента момче, ако не ни заблуждава нещо пъпната връв! И кажи на таткото, че ще купува големи обувки!"
Два месеца по-късно, същата лекарка заложи "колата, апартамента и всичките си любовници" за момиче.
Още веднъж една акушерка каза, че тоновете са мъжки и накрая един доктор на ехограф пак заключи "момиче". Та до края нямахме сигурност какво ще е, но аз пък още от началото имах така да се каже "усещане за жена" и не се изненадах много, когато ми казаха "момиченце".
И това пък за големите обувки поне за сега е мноооого далеч от истината. Дени има най-мъничките крачета измежду всички познати деца на нашата възраст.
Каквото и да е, няма да го върнеш, нали?
Здравичко и щастливо да е!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.