Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:32 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Къде във Варна да намеря детски конструктор?  
Автор tswete (usmihnato)
Публикувано29.12.05 21:45

Моля ви, кажете ми къде във Варна да намеря конструктор. Тук сме за празниците и се опитвам да намеря подарък за сина ми, който е на 1 г. и 8 м. Обиколих всички магазини, които познавам, но не мога да намеря нещо, което да е по-голямо и да е достойно за коледен подарък. Страшно се изложихме с таткото - така и не му подарихме нещо нормално за Коледа. Бях във Вега, в Метро, около гарата борсите, по Цар Освободител в магазина, но има с малко и дребни елементи. Във форума прочетох, че има конструктори даже с гайки и болтове, които се завиват, но такива пък съвсем не намерихме.
Моля ви, помогнете, решили сме конструктор да търсим, а остават едва два дни до празника.

Тема Re: Къде във Варна да намеря детски конструктор?нови [re: tswete]  
Автор Faith* (Варна)
Публикувано30.12.05 10:33

Ние вчера купихме такъв конструктор от магазина на Цар Освободител - с гайки, болтчета, инструменти (отверка, чук, гаечен ключ и др), изцяло пластмасов. Но беше за деца над 5 години. Имаше и други интересни, но всичките бяха над 5 или дори над 7 години. Не знам за деца под 3 години дали въобще има свястни конструктори.
Съжалявам, че не успях да ти помогна. Успех в търсенето на подаръци и весело посрещане на 2006!

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано30.12.05 13:30

Ние взехме на Борис тезгях (работилница) с отверки, клещи, шублер, менгеме, гаечни ключове, гайки, болтове и т.н високо около 80см. Купихме го от магазините Марсел в София, обаче мъжът ми ги е гледал и в Метро (пак в София). Довечера ще ти пусна снимка, ако искаш. За съжаление не знам къде във Варна може да се намери такова нещо.

чаша бада

Тема Re: Къде във Варна да намеря детски конструктор?нови [re: Faith*]  
Автор tswete (usmihnato)
Публикувано30.12.05 14:39

Аз имам мерак точно за такъв конструктор, но щом е за деца над 5 г., едва ли ще може да се справи Алекс с него и да усети удоволствието от играта с него. Най-много бързичко да го разпръсне.
Иначе и ние вчера ходихме в този магазин, но нямаше конструктор подходящ за неговата възраст и за новогодишен подарък.
Ноо, търсенето продължава.
Мерси за пожеланията и весело посрещане и на вас!!!

Тема Re: Къде във Варна да намеря детски конструктор?нови [re: Чeтa]  
Автор tswete (usmihnato)
Публикувано30.12.05 14:43

И аз ги видях в Метро тук във Варна - мисля бяха на Блак енд Декър (ако така се пише, де) и много ми харесаха. Доста се чудихме, много е хубав. Но решихме да търсим конструктор, защото е по-прост - тъкмо за нашто гардже. Обаче вече четвърти ден нищо не можем да намерим. Накрая ще се примирим с друго.
Весело посрещане на Новата година и много усмивки.

Автор milena* (Варна)
Публикувано30.12.05 15:33

Потърси и в детски маркет Рая - единия магазин се намира срещу Образцов дом ,другия от кръстовището на Орбита нагоре по посока към АГ болницата. Там има хубави играчки. Не разбрах точно какъв конструктор търсиш.
Има една серия играчки за разглобяване. Към комлекта има отверки и гаечен ключ и колата /камиона/ се разглобява на части.

Златко - 16.03.2003 г.
Стоян - 24.09.2005 г.

Тема Re: Komsed - Чайканови [re: tswete]  
Автор River_ (Eliniki)
Публикувано30.12.05 17:46

Не знам дали вече не сте намерили подарък, но бих ти препоръчала конструкторите на LEGO. Според мен са най-добрите. Във Варна Lego на нормални цени можеш да намериш в Метро или в магазина на Комсед в Чайка, бл.68. Скоро ходих там и имаше голям избор на конструктори с големи елементи.
Другият вариант е Mega Blocks, преди имаше в Метро, сега не съм сигурна къде се предлага.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.