|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
С пуфтене и тежки товари към ЯНУАРИ....2006
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 01.12.05 17:43 |
|
Януарските майчета и винаги добре доШлите ни февруарки:
&
DidkaBanditka-29.12
tani07-2.01,
Pamilia-6.01,
novaa-8.01,
salai-9.01,
tuto-13.01,
ssi-16.01,
mishlentze-17.01(секцио 11.01),
[desi]-17.01,
албенади-20.01,
kleo_80-21.01,
balerinkata-23.01,
mai4ence-23.01,
surfline-24.01,
shanniahe-26.01,
kukuruku1-27.01,
Nasinda-29.01,
dorit-1.02,
steffy-5.02(секцио след 20.01),
di_ma-11.02,
Sojka_пак януарско майче, по всяка вероятност
Хайде да ни е честита новата темичка и Ще помоля модераторките да подклЮчат стария клЮкарник.
| |
|
di_ma каzа 1 ъдекамври zвучи добре zа нова тема...Я кажете има ли вече коледна тръпка...Започнахте ли да украсявате в къЩи?....Аz с ужас установих, че покрай бебеШката тръпка въобЩе не съм се zамисляла zа подарък на съпружеското тяло?....срам и реzил.
| |
Тема
|
Re: С пуфтене и тежки товари към ЯНУАРИ....2006
[re: surfline]
|
|
Автор |
doritt (c надеждa) |
Публикувано | 01.12.05 18:41 |
|
Аз малко да се оплача.
Болят ме страшно бутчетата и то най вече от тая страна, на която спя... Кажете момичета има ли лек за това нещо, защото кожата вече ми е станала на шкурка.... червена, протрита и с плюски...
Нещо Коледата наближава, ама на мен ми е само бебе в главата. Я дрешки, я мебелите, я някоя друга изгъзица.... Нито елхата сме вадили от мазето, нито лампички сме сложили по прозорците, пък гледам комшиите доста са напреднали. Пък на нас ни се очертава тоя weekend боядисване и пренареждане на къщата.
На мъжо съм му обещала за подарък за Коледа игра за PSP-то.
Кат гледам май второ бебе ще чакам не първо.
Отиваам да готвя и после ще ви надникна малко да видя до къде сте се набърборили.
| |
Тема
|
[re: doritt]
|
|
Автор |
kleo_8O (член) |
Публикувано | 01.12.05 19:28 |
|
Да ни е честита новата темичка!
За подарък не че не съм мислила, ама заради многото покупки, които ни очакват мисля да не си купуваме за нас нищо .
doritt, и аз имам такива болки, от лявата страна, точно където се свързва таза с бедрото. Гледам през деня да не лягам, само седя, вечер първо на дясната страна докато гледам тв и всъщност само спя на ляво и въпреки това болии. Но кожата не ми е протрита, мажеш ли се с кремчета, мажи се точно преди да легнеш повечко ако трябва
| |
|
Аз на съпружеското тяло вече му купих и подарих няколко неща за Коледа. И аз си получих вече подаръците, така че тази година изненади няма да има. Евентуално съм харесала още нещо, което със сигурност знам, че ще му хареса - един календар с делфини. Той е луд на тема делфини Ама като ме диспансеризираха вкъщи, не знам кога ще мога да отида до Славейков
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mishlentze () |
Публикувано | 02.12.05 06:14 |
|
Мен пак ме мъчат киселини и не мога да спя От 5 часа сутринта се чудя какво да правя Пих лекарсктво, но без прегръдки с тоалетната не мина Дано ми се доспи в следващите часове
Така че, Тами, много подходящо заглавие си избрала
| |
Тема
|
[re: mishlentze]
|
|
Автор |
Публикувано | 02.12.05 10:55 |
|
Що ли ми zвучи поzнато...НямаШ ли си халва да си хапнеШ?...При мен се окаzа, че това е "Пенкилерът" оправя ме и като ми е гадно(тежко) на стомаха и в двата случая, когато имах киселини(те били мнооооого гадно неЩо въобЩе при всякакви тежки ситуации....Другото, което тук акуШерката препоръча и уж помагало на много майчета е няколко капки плодов оцет в чаШка вода_пият го сутрин на гладно....
И аz да иzклЮкам zа "пред коледният" подарък на половинката...пантофи, че в новия апартамент е ламинат и е студено пък той само джапанки носеШе до сега...ама пантофите са No.1...хи хи хи...
| |
Тема
|
[re: kleo_8O]
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 02.12.05 11:14 |
|
Мен само от време на време ме наболяват ставите, и то сутрин рано, обаче имам друг проблем - затопли ли се времето и още като се събудя, докато съм легнала ужасно ми се вие свят... не мога да се обърна от една страна на друга, имам чувството, че ще припадна... така е само докато съм легнала, и то сутрин... стана ли, всичко ми минава... чудя се от какво е... кръвното ми не мърда от 120/80... и ако е студено времето, този проблем го няма... много странно... Иначе засега с кожата нямам проблеми, но се мажа добре сутрин и вечер с Дева...
| |
Тема
|
[re: doritt]
|
|
Автор |
Публикувано | 02.12.05 11:21 |
|
дорит, zаЩо не пробваШ да се маzкаШ с бебеШко олио(особенно гел_олиото с лайка на Петанатен е върха) или с крем против подсичане....на мен ми стават по две гадни, червени петна на дупето, когатоиzиzаме и седим на гадните дървени, баварски пейки...и с такива маzилца ми минават zа 2_3 дни...а така хем ти минават червенините, хем пробваШ раzлична бебеШка коzметика и като дойде бебка Ще си "нахитряла"...ъаz да си приzная въпреки хвалбите във форума не съм много впечатлена от БЮбхен, а съЩо и от Саносан.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
di_ma (diemma) |
Публикувано | 02.12.05 15:28 |
|
Речено - сторено. Първи декември - нова тема с много хубаво заглавие!
Я стига с болежките! То е ясно, че докато не родим няма да ни олекне, затова да гледаме по-свежо. И без това идват празници!!!! Аз винаги си избирам подаръците. Необичам изненадите, че съм магнит за неподходящи такива. Добре, че свеки и мъжът ми го рабраха отрано, че в началото получавах все неща, които си складирам и до днес. Утре ще сме магазините за коледният подарък на любимия. Подаръци за децата на приятелите вече съм купила, и ако малкия случайно ги открие ще настане война...
И повече усмивки,че...
баткото - 25.04.2003
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|