|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Последните дни са кошмарни.
|
|
Автор |
DidkaBanditka (непознат) |
Публикувано | 23.12.05 10:15 |
|
Здравейте Мамчета,
Остават ми още 5 дни до термина ,но те са най-кошмарни.
Всеки ден някой ми се обажда да ме пита дали съм родила, все едно аз не искам да раждам, а и тази сутрин се събудих с жестоки болки в кръста. На всичкото отгоре пак не успяха да ми кажат пола на бебчо.
Пожелавам Ви весели празници

[img]http://bd.lilypie.com/R3efp2/.png[/img]
| |
|
Така е, обаче поне вече си на финала и със сигурност няма да продължи повече от седмица
Аз последните дни не можех нито да седя, нито да спя (ставах сутрин в 5 часа). Споко, временно е
Успех!
чаша бада
| |
|
Кураж!!!Още малко и ще гушкаш бебчо!!!Весели празници и леко раждане!!!!
| |
|
че се е почнало. 
| |
|
знам че е така, но горе главата не се измъчвай!!!!!!!не се нагласяй за тези 5 дни, защото ако закъснее (както беше при мен) всеки ден закъснение ми се струваше като 1 месец! Знам че ти е трудно но се кефи на последните мигове за Коледно пазаруване и коледния дух. Така или иначе до Нова Година ще има и ново човече!!
| |
|
Спокойно, не си сама в изнервящото чакане
Коледния дух и коледното пазаруване направих преди 2-3 седмици, чистенето и прането също, сега остава само досадното чакане.
| |
Тема
|
Re: Последните дни са кошмарни.
[re: pachikrak]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 23.12.05 11:57 |
|
Абе ако питаш мен първите седмици след раждането са още по-кошмарни,така че мисли позитивно,СПИ си на тишина,защото много скоро ще си едно недоспало и объркано зомби и ще си мечтаеш да си лежиш с дебелия корем без вряскащи нон стоп бебчета.... Леко раждане,малко е останало.
| |
Тема
|
Re: Последните дни са кошмарни.
[re: Blondi]
|
|
Автор |
БУБA (Gabriel20.09.04) |
Публикувано | 23.12.05 15:01 |
|
Хаха,Блонди да не се обажда,че много знае тя какво е вряскащо бебе
Да ти кажа,щом не знаеш пола,ще имаш май Коледно-Новогодишна изненада..само дето няма да е под КОледното дърво
Стягай се,наистина,че като гледам кръста те болял..ако не знаеш,то така се почва......
Леко!
| |
|
Стискаме палци всичко да е ОК
Не си мисли, че са последни, че ако преносиш като мен ..Когато човека реши ще се роди .РАдвай се на последните дни бременност..Сега като се връщам назад ( а аз бях с огрооомен корем едва го носех на края) беше толкова прекрасно.., а сега е оше по-прекрасно..
УСпех!!
| |
|
Хайде, леко раждане!
Изглежда Дядо Коледа ще ви носи бебе!

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|