Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:45 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Силиконови части за помпа Авентнови  
Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано19.12.05 20:27

Някое майче може ли да ми каже дали някъде мога да намеря резервни силиконови части за помпа Авент? Имам помпата от предната бременност и би ми се искало да я използвам отново, но просто силиконовите части се накъсаха и искам да ги сменя. Нямам идея дали и къде се продават. Предложения?

Тема Re: Силиконови части за помпа Авентнови [re: Tandoori]  
Автор cveti_3 (член)
Публикувано20.12.05 10:52

Нямаше ли резервни в опаковката??
Защо не намериш дистрибуторя / вносителя на Avent за България и не ги питаш тях внасят ли така продукта???

Тема Re: Силиконови части за помпа Авентнови [re: cveti_3]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано20.12.05 12:02

Привет и честита бременност,
да ти кажа,май не продават,но не съм съвсем сигурна.Понеже една приятелка търсеше (в Беглия),(ти май не си също в Бг,нали или бъркам?) и й казаха,че не се продават резервни части.

Тема да, има!нови [re: Tandoori]  
Автор A_q (непознат )
Публикувано20.12.05 12:30

Да, продават резервни части - и клапи, и слиликоновата диафрагма, в централния офис на Авент. Телефона можеш да вземеш от накой авентски етикет на тяхна стока. Задължително им се обади преди това, защото може и да не ти продадат!
Трябва да им докажеш че помпата е твоя, а не купена на старо, ако имаш гаранционна карта на твое име, макар и изтекла.
На мен ми продават редовно клапи за моята помпа, но ако се усъмнят че помпата е купена на старо не дават.

Тема Re: да, има!нови [re: A_q]  
Автор cveti_3 (член)
Публикувано20.12.05 15:09

УРА!! Това означава, че и аз ще мога да купя резервни ако след време пак забременея...

Тема Re: Силиконови части за помпа Авентнови [re: Tandoori]  
Автор klamerche (щастливо)
Публикувано20.12.05 21:38

Хей Ани, честита бременност. Пожелавам ти да е лека и безпроблемна и да зарадваш прекрасния Калин със сестричка.

Тема Re: да, има!нови [re: A_q]  
Публикувано22.12.05 05:13

Много благодаря за информацията!
А ако някой друг занесе гаранционната карта дали ще е проблем, понеже аз не съм в БГ( помпата ми е в БГ), а би ли ми казала и колко струват? Просто се чудя дали да си давам труд за цялото това упражнение( особено ако е в София този централен офис, майка ми е във Варна), тук цялата помпа струва 40$..

Тема Re: Силиконови части за помпа Авентнови [re: Blondi]  
Публикувано22.12.05 05:14

Благодаря много за пожеланията!

Тема Re: Силиконови части за помпа Авент [re: klamerche]  
Публикувано22.12.05 05:15

Мерси, мерси :-) от твоята уста в Божиите уши както се казва :-) Ама много красиво това вашето второ попълнение ;-) Каката как се справя?

Тема Re: да, иманови [re: Tandoori]  
Автор A_q (непознат )
Публикувано22.12.05 15:58

Кое точно колко струва? Помпата е към 80 лв, малката бяла клапа 2 лв, а за силиконовата диафрагма не знам, ама мисля, че няма да е много.
Вече има и електрически помпи, които можеш да научиш как точно да помпат, като ти повтарят движенята, можеш да ги пренастройваш колкото си пъти искаш, а стават и като обикновена механична помпа и са около 280 лв.
Ако някой друг занесе гаранцията може и да си помислят че я е купил на старо. Ама се обадете по тел. и те ще ви кажат може, или не.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.