|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Силиконови части за помпа Авент
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 19.12.05 20:27 |
|
Някое майче може ли да ми каже дали някъде мога да намеря резервни силиконови части за помпа Авент? Имам помпата от предната бременност и би ми се искало да я използвам отново, но просто силиконовите части се накъсаха и искам да ги сменя. Нямам идея дали и къде се продават. Предложения?
| |
Тема
|
Re: Силиконови части за помпа Авент
[re: Tandoori]
|
|
Автор |
cveti_3 (член) |
Публикувано | 20.12.05 10:52 |
|
Нямаше ли резервни в опаковката??
Защо не намериш дистрибуторя / вносителя на Avent за България и не ги питаш тях внасят ли така продукта???
| |
Тема
|
[re: cveti_3]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 20.12.05 12:02 |
|
Привет и честита бременност,
да ти кажа,май не продават,но не съм съвсем сигурна.Понеже една приятелка търсеше (в Беглия),(ти май не си също в Бг,нали или бъркам?) и й казаха,че не се продават резервни части.
| |
Тема
|
да, има!
|
|
Автор |
A_q (непознат
) |
Публикувано | 20.12.05 12:30 |
|
Да, продават резервни части - и клапи, и слиликоновата диафрагма, в централния офис на Авент. Телефона можеш да вземеш от накой авентски етикет на тяхна стока. Задължително им се обади преди това, защото може и да не ти продадат!
Трябва да им докажеш че помпата е твоя, а не купена на старо, ако имаш гаранционна карта на твое име, макар и изтекла.
На мен ми продават редовно клапи за моята помпа, но ако се усъмнят че помпата е купена на старо не дават.
| |
Тема
|
Re: да, има!
[re: A_q]
|
|
Автор |
cveti_3 (член) |
Публикувано | 20.12.05 15:09 |
|
УРА!! Това означава, че и аз ще мога да купя резервни ако след време пак забременея...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
klamerche (щастливо) |
Публикувано | 20.12.05 21:38 |
|
Хей Ани, честита бременност. Пожелавам ти да е лека и безпроблемна и да зарадваш прекрасния Калин със сестричка. 
| |
Тема
|
Re: да, има!
[re: A_q]
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 22.12.05 05:13 |
|
Много благодаря за информацията!
А ако някой друг занесе гаранционната карта дали ще е проблем, понеже аз не съм в БГ( помпата ми е в БГ), а би ли ми казала и колко струват? Просто се чудя дали да си давам труд за цялото това упражнение( особено ако е в София този централен офис, майка ми е във Варна), тук цялата помпа струва 40$..
| |
Тема
|
[re: Blondi]
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 22.12.05 05:14 |
|
Благодаря много за пожеланията!  
| |
Тема
|
[re: klamerche]
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 22.12.05 05:15 |
|
Мерси, мерси :-) от твоята уста в Божиите уши както се казва :-) Ама много красиво това вашето второ попълнение ;-) Каката как се справя?
| |
Тема
|
Re: да, има
|
|
Автор |
A_q (непознат
) |
Публикувано | 22.12.05 15:58 |
|
Кое точно колко струва? Помпата е към 80 лв, малката бяла клапа 2 лв, а за силиконовата диафрагма не знам, ама мисля, че няма да е много.
Вече има и електрически помпи, които можеш да научиш как точно да помпат, като ти повтарят движенята, можеш да ги пренастройваш колкото си пъти искаш, а стават и като обикновена механична помпа и са около 280 лв.
Ако някой друг занесе гаранцията може и да си помислят че я е купил на старо. Ама се обадете по тел. и те ще ви кажат може, или не.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|