|
Тема
|
Имам си момиченце
|
|
Автор |
chicco (новак) |
Публикувано | 22.12.05 02:22 |
|
На 19.12.05 се роди бебе Натали с тегло 7 паунда и 10 унции (не мога още да се справям с тези мерни единици) и 50 см дължина.
Самото раждане мина много бързо-постъпих за индукция в 5 часа сутринта-може би към 6 часа ми сложиха окситоцина, а в 9:30 бебето проплака. Това ми е 2-ро раждане.
Доволна съм, че се справих геройски самичка. Таткото трябваше да остане с голямата щерка(3г) у дома. Станах в 4:15 сутринта и се измъкнах тихичко, за да не ги събудя. Запалих колата и се закарах до болницата.
Когато беба се появи звъннах по тел. на съпруга ми. Той си помисли, че се обаждам рутинно(никой не очакваше такова бързо развитие на събитието). Та поздравих го бодро с "Добро утро", разменихме няколко реплики и аз му казах " До мене има някой, който желае да ти каже нещо". Приближих слушалката до беба, която скимтеше в момента. Можете да си представите реакцията отсреща. Нямаме близки под ръка, но пък голям фън падна(както се изразяват другарите американци
).
Чувствам се чудесно(не ме боли почти, пък и смея ли да се оплаквам с едно новородено и едно хлапе и без никаква помощ). От днес сме си у дома и всички се адаптираме към новата ситуация.
Ние с дъщеря ми сме с някакъв вирус и само се моля да не заразим бебето.
Извинявам се за дългия постинг.
Поздрави от нас, леко раждане на бъдещите мами, живи и здрави бебочета, само усмивки и весели мигове.
Съвет от мен-не се страхувайте от раждането-то отминава и се забравя болката, но еуфорията след това е неописуемо усещане.
| |
Тема
|
Re: Имам си момиченце
[re: chicco]
|
|
Автор |
Megan (драка) |
Публикувано | 22.12.05 09:14 |
|
Да ти е жива и здрава малката принцеса 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
Публикувано | 22.12.05 09:33 |
|
Честито ти за малкото сладко момиченце!
Ти си майка герой бе , аз сигурно щях да събудя съпруга си да ме закара, някак сама щях да се панирам сигурно .
Да са ти живи и здрави двете госпожици!
И бързо оздравяване!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 22.12.05 09:46 |
|
Честито!да ти е жива и здрава принцесата!да е много щастлива и жизнерадостна!и да има много весело и красиво детство!
всичко най-хубаво ви пожелавам!
бързо оздравяване на вас с каката!
| |
|
Благодаря ви много, момичета.
Сърце не ми даде да ги будя и разкарвам посред нощ с каката. Нали се движим в пакет с нея, че няма на кого да я оставим.
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
milamia () |
Публикувано | 22.12.05 11:26 |
|
Браво на мамата- героиня! Да сте живи и здрави и много радост по празниците! Дано оздравеете бързо, за да можеш да си мачкаш на воля малката сладурка! 
| |
Тема
|
[re: milamia]
|
|
Автор |
ol4eto (future mam) |
Публикувано | 22.12.05 11:55 |
|
ЧЕСТИТО и да сте живи и здрави!!!
Много се радвам, че така бързо и лесно сте се справили, направо е похвално, че си толкова оправна и смела!
Желая ти бързо възстановяване и безброй щастливи мигове с двете сладурани!
Нека ти носят само радост!!!
| |
|
Честито майче!!!!!!
Според конвентора на моя GSM дъщеричката ти се е родила 3.220кг.  
| |
|
На това му викам аз смела жена! Дано и щерка ти да е толкова смела и оправна като теб и да ви е жива и здрава!  
| |
|
Честита ти дъщеричка!! Да ти расте здрава, усмихната, умна и хубава! Много да ви радва всички. От сърце ви пожелавам много любов!!
| |
|
|
|
|