Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:20 11.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема проблемнови  
Автор elmaz7 (непознат )
Публикувано19.12.05 16:20

Здравейте мили мами аз съм бъдеща априлска живот и здраве за втори път майка.От събота съм с болки ниско долу в корема сутринта бях при моята гинеколожка и след като ме прегледа каза че няма нищо обезпокоително но ми предписа 3 пъти по 1 таблетка нош-па и 3 пъти по 1 таблетка магнерич.Някоя от вас пила ли ги е тези лекарства и как се е почуствала и въобще тези болки ме притесняват много.

Тема Re: проблемнови [re: elmaz7]  
Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано19.12.05 17:49

Ами и аз пиех магнерич и но-шпа(само при нужда). Родих си живо и здраво бебе. Не се притеснявай, това е по-важно. Мама трябва да е спокойна . Е, аз родих в 37 г.с., но при мен имаше и други стежняващи обстоятелства.
Успокой се сега и си почивай повече. Не бива и да вдигаш повече от 2кг. , но това сигурно ти го е казала гинеколожката .

Тема Re: проблемнови [re: Tedulina]  
Автор kleo_8O (член)
Публикувано20.12.05 13:10

Въобще не се притеснявай, аз ги пия вече 2 месеца, трабва да почиваш повече, без разходки и стоене права

Тема Re: проблемнови [re: elmaz7]  
Автор mishlentze ()
Публикувано20.12.05 13:18

Аз ги пия от 5-ти месец Пий си ги, както ти ги е дала докторката и почивай повечко, сега е времето да се поглезиш, не като мене - цяла бременност към като кон, все домашни задължения и пазари по 100 кила торбите, само Господ ме е пазил да не стане нещо, щото аз 1 ден не се свъртях вкъщи

Тема Re: проблемнови [re: mishlentze]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано20.12.05 13:33

Ех,непослушна такава...пази си ДВЕТЕ мишлета,мари Мишке

Тема Re: проблемнови [re: Blondi]  
Автор nenepygka (обичаща)
Публикувано20.12.05 13:44

А знаете ли до кога се пие магнезият? В смисъл колко време преди термина трябва да се спре или може до ккрая да се пие?

Тема Re: проблемнови [re: nenepygka]  
Автор steffy (познат)
Публикувано20.12.05 13:54

Пия магнезий още от 17 седмица, тогава ми биха и 12 инжекции но-шпа, бях настинала и имах много силни болки в кръста и корема ми се стягаше. Но-шпа-то го спрях веднага след като ми отшумяха болките, а магнезия още го пия 3х1, но мисля, като направя 37 седмици да го спра, за да не взема да пренося... Една позната още като е влязла в 9-я месец го е спряла и е родила 10 дни след това, т. е. 10 дни преди термина, но това не е проблем.
Иначе аз изобщо не се залежавам, внимавах с тежките неща до към 29-та седмица и оттогава си вдигам понякога и тежички неща, макар че ми се карат. Ходя много пеш, даже днес си позволих 40 мин. разходка, но внимавах и бях с удобни боти, които не се пързалят. Просто не мога да стоя на едно място, не знам, ако и януари е такъв, какво ще правя... :)))

Тема Re: проблем [re: elmaz7]  
Автор doroty (lucky)
Публикувано20.12.05 15:08

И аз имах доста тежка втора бременност и пих магнерич, нош па и куп антибиотици, но нямаше проблеми с бебчо. Иначе лекарствата имаха добър ефект, въпреки че от щестия месец до края все си ме болеше и дърпаше. Когато ми правиха второто секцио казаха че съм имала сраствания от първото раждане и освен товамного слаба мускулатура (дори липсваща на места) под стария разрез, мислиш ли че при теб има сраствания?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.