|
Тема
|
проблем
|
|
Автор |
elmaz7 (непознат
) |
Публикувано | 19.12.05 16:20 |
|
Здравейте мили мами аз съм бъдеща априлска живот и здраве за втори път майка.От събота съм с болки ниско долу в корема сутринта бях при моята гинеколожка и след като ме прегледа каза че няма нищо обезпокоително но ми предписа 3 пъти по 1 таблетка нош-па и 3 пъти по 1 таблетка магнерич.Някоя от вас пила ли ги е тези лекарства и как се е почуствала и въобще тези болки ме притесняват много.
| |
|
Ами и аз пиех магнерич и но-шпа(само при нужда). Родих си живо и здраво бебе. Не се притеснявай, това е по-важно. Мама трябва да е спокойна . Е, аз родих в 37 г.с., но при мен имаше и други стежняващи обстоятелства.
Успокой се сега и си почивай повече. Не бива и да вдигаш повече от 2кг. , но това сигурно ти го е казала гинеколожката .
| |
|
Въобще не се притеснявай, аз ги пия вече 2 месеца, трабва да почиваш повече, без разходки и стоене права
| |
|
Аз ги пия от 5-ти месец Пий си ги, както ти ги е дала докторката и почивай повечко, сега е времето да се поглезиш, не като мене - цяла бременност към като кон, все домашни задължения и пазари по 100 кила торбите, само Господ ме е пазил да не стане нещо, щото аз 1 ден не се свъртях вкъщи
| |
|
Ех,непослушна такава...пази си ДВЕТЕ мишлета,мари Мишке 
| |
|
А знаете ли до кога се пие магнезият? В смисъл колко време преди термина трябва да се спре или може до ккрая да се пие?
| |
|
Пия магнезий още от 17 седмица, тогава ми биха и 12 инжекции но-шпа, бях настинала и имах много силни болки в кръста и корема ми се стягаше. Но-шпа-то го спрях веднага след като ми отшумяха болките, а магнезия още го пия 3х1, но мисля, като направя 37 седмици да го спра, за да не взема да пренося... Една позната още като е влязла в 9-я месец го е спряла и е родила 10 дни след това, т. е. 10 дни преди термина, но това не е проблем.
Иначе аз изобщо не се залежавам, внимавах с тежките неща до към 29-та седмица и оттогава си вдигам понякога и тежички неща, макар че ми се карат. Ходя много пеш, даже днес си позволих 40 мин. разходка, но внимавах и бях с удобни боти, които не се пързалят. Просто не мога да стоя на едно място, не знам, ако и януари е такъв, какво ще правя... :)))
| |
|
И аз имах доста тежка втора бременност и пих магнерич, нош па и куп антибиотици, но нямаше проблеми с бебчо. Иначе лекарствата имаха добър ефект, въпреки че от щестия месец до края все си ме болеше и дърпаше. Когато ми правиха второто секцио казаха че съм имала сраствания от първото раждане и освен товамного слаба мускулатура (дори липсваща на места) под стария разрез, мислиш ли че при теб има сраствания?
| |
|
|
|
|