|
|
|
Тема
|
Дръж се Холивуд, Ивка пристига
|
|
| Автор |
kasmet4e (Мама на ИВКА) |
| Публикувано | 19.12.05 12:11 |
|
|
Здравейте мами, иска ми се да споделя и за нашия прощъпулник. Разказвам го тук, защото знам, че вие ще ми простите досадните подробности и ще разберете огромното ми вълнение.
Направихме го вчера(неделя) и стана супер празник. Съобразявайки се с многото изисквания(да не познава предметите и да не са и любими, да са горе-долу еднакви по размер и да не са пъстри, все пак да синволизират професията и с най -важното, да са от одобрения от мама и тати списък професии ) нашия списък за прощъпулник беше следния:
1. лекар - спринцовка
2. хирург - стерилна маска
3. фотограф,-фотолента
4. художник - темперна боя
5. бижетер - обички
6. певец - касета
7. журналист - вестник
8. моделиер - парче плат
9. банкер - монета
10. финансист -елка
11. агент недв. имоти - ключ
12. екскурзовод - карта
13. комп. специалист - дискета
14. архитект - острилка
15. стоматолог - конци за зъби
16.музикант - хармоника
17.архиолог - четчица
18. съдия - везни
19. адвокат - визитник
20.инженер - линия
21.артист - маска домино
22.маникен фотомодел -огледало
23.зоолог - мида
24. еколог- пръчка
25.реклама - ключодържател
26. конструктор - самолетче
27. фармацефт - шишенце от капки за нос
Ивка тръгна след питката, спря почуди се малко и след като и казах да си избере нешо, взе маската и я размаха триунфално, после взе и конците за зъби.
след тава започна едно по едно да ми подава всички прадмети.
Та така ще става актриса, аз първоначално не останах особевно доволна, защото и аз и баща и сме далеч от тези среди (той е банкер а аз счетоводител) и не бихме могли с нищо да и помогнем, но щом пък това си избра детето......
Само да ни е здравичка, пък каквато ще де стане.
Леле, колко дълго се получи.
поздрави от мен и Ивка на всички мами и дечица в клубчето да са ни живи и здрави и дано са случили на родители

| |
|
|
|
Амииииииии честито на щастливите мама и тати! Дано има много късмет и успех във всяко поприще,важното е да е много щастлива,няма значение какво искат родителите. Пък струва ми се доста сте я затруднили с този огромен набор от предмети!
| |
|
|
|
Браво на детето! Стига толкова учени глави в семейството, време е да имате представител и шоу-бизнеса Да ви е жива и здрава
| |
|
Тема
|
Re: Дръж се Холивуд, Ивка пристига
[re: milamia]
|
|
| Автор |
doroty (lucky) |
| Публикувано | 20.12.05 15:16 |
|
|
Браво на сладката принцеса! Да ви носи много щастие!И ние правихме питка преди две седмици -бях наредила различни лъскави предмети, а Михаил си избра най-невзрачния химикал, ама аз като казвах на татито да не хвърля пъпа в Софийския университет кой ме слуша
| |
|
|
|
|