|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Помогнете да избера име
|
|
Автор |
ninii (непознат
) |
Публикувано | 19.12.05 12:14 |
|
Здравеите ето 4е доиде моят ред да потърся вашата помощ.Бременна съм ве4е в петия месец а все още не мога да избера име не бебето,което се о4ертава да бъде мом4е.С удоволствие ще приема някои от вашите предложения.
| |
Тема
|
Re: Помогнете да избера име
[re: ninii]
|
|
Автор |
bubu74 (shtastliva) |
Публикувано | 19.12.05 12:28 |
|
Здравей!
На мен много ми харесва Максим или Максимилиан - накратко Макс като героя от "Макс и Мориц", но не звучи българско... Иначе има много хубави български имена - Георги, Димитър, Ивайло /много красиво име, според мен/, Антон /май не е точно българско/, Христо.
Може пък и да си дойде с името - моя приятелка така много се чуди за име на своето още неродено момченце и то се роди точно на 6 май. Познай как го кръстиха!
Леко бременеене и раждане и успех с избора на име!
Бубу
| |
|
На мен ми харесва Кристиан и Мартин. Обаче можеш да видиш тук защото всеки си има собствено мнение
http://www.bg-mamma.com/site/content/category/9/19/59/
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 19.12.05 14:50 |
|
Хм,сложна задача.Има стотици имена...няма ли да е по-лесно просто да разгледаш многобройните сайтове с предложение за най-различни имена?Тук можем да даваме идеи,но ако ни насочиш с първа буква,или да са някакви производни на дядовците или бабите,ама така да изброяваме имена....
Знам само,че от няколко години насам най-модерното и ползвано име е Мартин.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
happy_mama (новак) |
Публикувано | 19.12.05 18:11 |
|
| |
|
привет мам4е,
радвам се да те засека и тук! желая ти леко бременеене и дано този клуб ти помага така, както е помогнал на хиляди ве4е мами и не съвсем!
за улеснение само ще пусна активен линк към Бг мамма, за което ве4е ти разказах! приятен избор!
с поздрав, до утре!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
michok (новак) |
Публикувано | 20.12.05 10:46 |
|
И на мен ми харесва Мартин,но племенника ми се казва така.Затова нашият бебок го кръстихме Виктор,име което също много ми харесва.Ти можеш да се поразтършуваш из сайтовете за които ти споменават мамите,там има много имена и може да си избереш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V_lady (усмихната) |
Публикувано | 20.12.05 12:30 |
|
Аз съм за Кристиян, но нищо не се знае. Я си представи, че се появи с името си както се казва. Освен това в последния момент можете да решите да го кръстите на някой. Има много имена и ще видиш, че бързо и лесно ще изберете едно. Лека бременност и успех с името на бебето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mariska (непознат) |
Публикувано | 20.12.05 13:54 |
|
Zdravei neka i az da ti kaga njkoe imentze Viktor,Denis,Dimark,no ima tolkova mnogo i krasivi imena ti i tatkto ste horata koito 6te re6ite nai to4noto ime za malkij bebok yspeh i leka bremenost. Vesela koleda 
| |
Тема
|
[re: mariska]
|
|
Автор |
doroty (lucky) |
Публикувано | 20.12.05 14:56 |
|
Моите малки мъже се казват Кристиян и Михаил и естествено това са ми любимите имена, но...харесвам и Александър, Константин и още много други . Знаеш ли колко треперих бебо да не се роди на Никулден, че Николчо не ми е най-любимото име и то само защото го свързвам с даден човек
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|