Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:15 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема До мамите на момиченцанови  
Автор Meme lndiankata ()
Публикувано19.12.05 02:22

Може ли някой да ми каже, защото се притеснявам. Между големите и малките срмни устни, в гънчицата се събира едно бяло, което не се маха. Страх ме е да натисна повече като я бърша, за да не я разраня нещо. Кажете как се чисти това? всеки ден става все повече и повече и много се притеснявам. Утре вечер сме за пръв път на доктор, ама съм сигурна, че някой е запознат и може да ми помогне. Мерси предварително

Тема Re: До мамите на момиченцанови [re: Meme lndiankata]  
Автор Mi6ka (сива на точки)
Публикувано19.12.05 03:17

Не се и опитвай да го махаш. Това е, доколкото си спомням, защитна мазнина, за да не се разрани кожата при пишкането. Мисля, че до края на първия месец стоеше това нещо и после като от само себе си се "отлепваше" /ама и аз го обясних/. При всички положения бърши внимателно и не натискай. Не се притеснявай, няма да се възпали или да й направи проблем.
А няма ли и да поспиш малко?

Тема Re: До мамите на момиченцанови [re: Mi6ka]  
Автор Meme lndiankata ()
Публикувано19.12.05 03:22

При мен е 8:20 вечерта. спах следобяд 2 часа. Мерси за отговора- много ме успокои. Поне няма да изпадам в лудост всеки път като сменям памперса.

Тема Re: До мамите на момиченца [re: Meme lndiankata]  
Автор Acя ()
Публикувано19.12.05 08:28

нека и аз те успокоя!абсолютно нормално е!аз и го почиствах всяка вечер но много внимателно с памуче с преварена вода!изчезна с течение на времето!!

Тема Re: До мамите на момиченцанови [re: Acя]  
Автор Pipito (непознат)
Публикувано19.12.05 09:39

Здравей,дъщеря ми имаше същите налепи,докторката ми обясни тогава,4е това е от хормоните които маиката предава на детето.Аз също я 4истех с паму4е и преварена вода за 1 месец из4езна!!!!!4аоо

Автор Grami ()
Публикувано19.12.05 09:50

Аз го чистех - с памук и преварен зехтин

Хубаво е да го чистиш, защото може да се възпали

Автор rady_s (Angel)
Публикувано19.12.05 11:10

Нашата педиатърка каза да го почиствам внимателно с памуче с преварена вода 2-3 пъти дневно. Не се притеснявай!

Редактирано от rady_s на 19.12.05 11:11.

Тема Re: До мамите на момиченцанови [re: rady_s]  
Автор kasmet4e (Мама на ИВКА)
Публикувано19.12.05 12:22

само да добавя, защото е много важно, посоката при почистване, а по късно и при бързане след пишкане е към отпред назад към дупето, за да не се разнасят бактерии към влагалището. Иначе и аз я почиствам с топла преварена водичка

Автор pmdown (непознат )
Публикувано19.12.05 13:09

Аз почиствам с влажна кърпичка на Pampers(или каквито Вие ползвате). Внимателно разтваряш и почистваш. И мен в началото ме беше страх, ама видях че детето не го боли, а пък така се избягва и риска от възпаление. И сега действам смело. Както са ти написали и другите мами това "бялото налепче" изчезва някъде след първия месец. Аз почиствам там и след като се е наакала, защото обикновено се омазва до ушите.

Тема преварената воданови [re: rady_s]  
Автор Meme lndiankata ()
Публикувано19.12.05 16:11

извинете за идиотския въпрос, ама топла ли да е водата????

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.