Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:30 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема На термина ли родихтенови  
Автор DidkaBanditka (непознат )
Публикувано18.12.05 11:19

Здравейте майчета
Интересува ме дали родихте на определеният термин, защото аз имам чуството че ще родя по-рано, а той е определенна 29 декември. Оказа се , че последните дни наистина са най-тежки
Вече искам да излиза за да видя и какво е, защото вчера пак бях на лекар и отново не го видяха.
Проявява характер - като баща си.

Тема Re: На термина ли родихтенови [re: DidkaBanditka]  
Автор di_ma (diemma)
Публикувано18.12.05 11:49

Родих 3 дена по-рано, но седмица преди това получавах неболезнени котракции дори и при най-малкия допир на корема. Наистина последните дни в очакване са кошмарни. Дръж се малко остана. Леко и бързо раждане, а Дядо Коледа да ти донесе каквото си си пожелала.

баткото - 25.04.2003

Автор topi (mama na Marti)
Публикувано18.12.05 12:00

Родих седем дни след термина , ако не бяха решили да ме срежат сигурно щях да почакам още. Нямах нито болки , нито контракции , нито изтекли води , нито паднала тапа. Абсолютно никакви признаци , че ще раждам.
Не се притесняваи , всичко ще бъде наред. Желая ти леко раждане и скоро да се похвалиш с едно хубаво бебче !!!
Успех !!

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано18.12.05 12:28

Привет,
моят термин беше на 30-ти декември, но родих на 17-ти. Наистина последните дни са най-тежките, но се успокоявай с мисълта, че края се вижда Леко раждане!

Редактирано от Aдpиaнa на 18.12.05 12:40.

Автор r_aqua (член)
Публикувано18.12.05 14:01

Аз "преносих" 7 дни, точно на колкото ми идва цикъла-на 35 дни, а не на 28.По лекарските схеми и изчисления,че бебетата се зачеват на 7 ден... И като се сетя как ни плашеха, ту че е недоносен, ту че е преносен и искаха да ме оставят в болница...Така че това с термините е много относително!Аз имах чувството, че ще пренося.Може би и твойта интуиция не лъже...

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано18.12.05 14:22

Аз преносих 3 дни
Леко раждане

Тема Re: На термина ли родихтенови [re: nikol78]  
Автор toutou (и Янчето)
Публикувано18.12.05 14:28

Родих 19 дни по-рано, бебетонямаше проблеми, 3 кг! Термина е нещо относително и съвсем не задължително! Леко раждане!

Яна, на 1г. и половина

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано18.12.05 16:16

Не. Родих в 37-а г.с.

Тема Точно на терминанови [re: DidkaBanditka]  
Автор pimpim (новак)
Публикувано18.12.05 16:19

Само 5% от бебетата се раждат на термина. Ние сме от тях.

Автор Blondi (hohi)
Публикувано18.12.05 16:25

Не,21 дни по-рано.А от какво имаш чувсвтото,че ще родиш по-рано?Иска ти се май,ако питаш мен.... И да родиш,време ти е вече и не е страшно за бебчо.Леко раждане и споко - няма неродила мама...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.