|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
На термина ли родихте
|
|
Автор |
DidkaBanditka (непознат
) |
Публикувано | 18.12.05 11:19 |
|
Здравейте майчета
Интересува ме дали родихте на определеният термин, защото аз имам чуството че ще родя по-рано, а той е определенна 29 декември. Оказа се , че последните дни наистина са най-тежки 
Вече искам да излиза за да видя и какво е, защото вчера пак бях на лекар и отново не го видяха.
Проявява характер - като баща си  .
| |
|
Родих 3 дена по-рано, но седмица преди това получавах неболезнени котракции дори и при най-малкия допир на корема. Наистина последните дни в очакване са кошмарни . Дръж се малко остана . Леко и бързо раждане, а Дядо Коледа да ти донесе каквото си си пожелала.
баткото - 25.04.2003
| |
|
Родих седем дни след термина , ако не бяха решили да ме срежат сигурно щях да почакам още. Нямах нито болки , нито контракции , нито изтекли води , нито паднала тапа. Абсолютно никакви признаци , че ще раждам.
Не се притесняваи , всичко ще бъде наред. Желая ти леко раждане и скоро да се похвалиш с едно хубаво бебче !!!
Успех !!
| |
|
Привет,
моят термин беше на 30-ти декември, но родих на 17-ти. Наистина последните дни са най-тежките, но се успокоявай с мисълта, че края се вижда Леко раждане!
Редактирано от Aдpиaнa на 18.12.05 12:40.
| |
|
Аз "преносих" 7 дни, точно на колкото ми идва цикъла-на 35 дни, а не на 28.По лекарските схеми и изчисления,че бебетата се зачеват на 7 ден... И като се сетя как ни плашеха, ту че е недоносен, ту че е преносен и искаха да ме оставят в болница...Така че това с термините е много относително!Аз имах чувството, че ще пренося.Може би и твойта интуиция не лъже...
| |
|
Аз преносих 3 дни
Леко раждане 
| |
Тема
|
Re: На термина ли родихте
[re: nikol78]
|
|
Автор |
toutou (и Янчето) |
Публикувано | 18.12.05 14:28 |
|
Родих 19 дни по-рано, бебетонямаше проблеми, 3 кг! Термина е нещо относително и съвсем не задължително! Леко раждане!
Яна, на 1г. и половина
| |
|
Не. Родих в 37-а г.с.
| |
|
Само 5% от бебетата се раждат на термина. Ние сме от тях.
| |
|
Не,21 дни по-рано.А от какво имаш чувсвтото,че ще родиш по-рано?Иска ти се май,ако питаш мен.... И да родиш,време ти е вече и не е страшно за бебчо.Леко раждане и споко - няма неродила мама...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|