|
Тема
|
До кога бебето Ви риташе
|
|
Автор |
DidkaBanditka (непознат
) |
Публикувано | 16.12.05 18:05 |
|
Здравейте майчета,
Четох ,че в 39-тата седмица бебето спирало да рита понеже вече му било тясно, но моето не спира да ме рита въпреки че е едричко. При вас така ли беше или аз нещо не съм наред. 
| |
|
Моята мома рита до ден днешен-вече е на 8 месеца /и да е живо и здраво да рита още/ А в деветия месец въобще не спря, така че споко
| |
|
е как ще спре да рита, не са се изразили правилно, обикновенно към края не рита вече така интензивно, защото няма място, а не че въобще спира да рита!напротив ако спре да рита според мен е притеснително 
| |
Тема
|
Re: До кога бебето Ви риташе
[re: milamia]
|
|
Автор |
topi (mama na Marti) |
Публикувано | 16.12.05 18:21 |
|
При мен към края на деветия месец имаше дни в които наистина риташе по малко , но предполагам , че при всички е индивидуално.
Желая ти успех !!!
| |
|
Изобщо не е спирала. 
| |
|
Нека си рита бе! :))) Щом има къде да рита - добре. Мен и в момента ме рита, а ще се раждаме след 3 дена... 
| |
|
Може да спре да рита като в 7ми месец,НО не трябва да спира да се движи!Ако един ден не се движи отиди на лекар!На мен ми бяха връ4или един лист с часовете на деня и да птбелязвам и ако евентуално не го усетя един ден да отида до болницата,но моя се въртеше до последно и най-ве4е ве4ер и сутрин...така 4е споко...по-нормално от това няма...аиде и да се похвалиш
Леко
| |
|
Всичко си ти е наред! Моето момиченце и то риташе и шаваше до последния ден преди да родя. Дори докторът ми каза, че трябва да преброявам най- малко по 10 движения на плода на ден през последния месец от бременността. И ако са по- малко да отида на преглед. Това същото го бях чела и аз в литературата за бременност и раждане.
| |
|
|
|
|