|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
б-г мамма?
|
|
| Автор |
bubo 69 (непознат
) |
| Публикувано | 16.12.05 16:40 |
|
|
Отваряте ли сайта и форумите, аз не мога от един час
| |
|
|
|
Аз пък не виждам смисъл от честото пускане на този въпрос като тема....
| |
|
|
|
И аз не мога долу-горе от час-два ...нищо, отивам да посвърша малко работа
| |
|
|
|
Блонди, Абсолютно те подкрепям, дразнят ме и мен тия теми, като си пишете в другия форум си пишете, като не можете да влезете .....ми почакайте.....
Отдавна ме дразнят тези постове......
| |
|
|
|
Не сам видяла друга тема, но проверих преди това, не разбирам какъв е проблема? Тук пишат много хора от бг-мамма, защо да не попитам. Ти не виждаш смисъл, но аз виждам!!!!!!!
| |
|
Тема
|
Re: б-г мамма?
[re: Grami]
|
|
| Автор |
bubo 69 (непознат
) |
| Публикувано | 16.12.05 16:49 |
|
|
От какво точно се дразниш????? Да не би да е забранено да се пише тук, както и там?????? Да не твой форума????? Аз съм регистриран потребител тук, ще пиша това което ме интересува!!!!!!!
| |
|
|
|
Не съм казала ,че е мой!
И по твоята логика - Ми пиша си......казвам каквото мисля!И аз съм регистриране!
Не искам да звуча заядливо.....просто наистина е тъпо като спрат другите форуми веднага да цъфва тук пост....НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА......ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ?
Редактирано от Grami на 16.12.05 16:58.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubo 69 (непознат
) |
| Публикувано | 16.12.05 17:04 |
|
|
Както и да е.......Все едно, само искам да ти кажа, че ако ти пуснеш такава тема при бг-мамма , никой няма да ти отговори по този груб начин!
| |
|
|
|
Не съм груба.....съжалявам че така съм прозвучала....просто се дразня.....
Разбирам да имаш реален проблем, вярвай ми въпреки че си нова тук и не си писала - веднага ще ти отговорят и посъветват всички който са оn-line
Но тук става въпрос за друго нещо!
Приятна вечер...и Дано успееш да влезеш във Форумите
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubo 69 (непознат
) |
| Публикувано | 16.12.05 17:10 |
|
|
Благодаря ти, писала съм, но скоро си смених ника, защото със стария не можех да влизам! Приятна вечер и на теб!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|