Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:49 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема за камъчета в акотонови  
Автор rastamaster (непознат)
Публикувано12.12.05 21:43

molq vi,ako nqkoi se e sbluskval s podoben problem da mi pi6e.
kama4eto e kato varovikavo i se natro6ava na po muni4ki pri natisk.
dosta 4esto se slu4va na sina mi,a e na po4ti 3 mesetsa.

Редактирано от Чeтa на 14.12.05 08:25.

Тема Re: za kama4eta v akotoнови [re: rastamaster]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано12.12.05 22:19

Не съм се сблъсквала а и за пръв път чувам за *камъчета в акото* на бебе... Като ти прочетох заглавието и помислих, че първо е глътнал(а) камъчето и после си го намерила в памперса, защото ние така правехме , но вие сте си още мънички за това меню... И все пак, мисля, че всичко идва от храната! Възможно е да е от млякото, предполагам че се храните с адаптирано, може да не се усвоява напълно и да се изхвърля под формата на камъче. Не се притеснявай, особено ако бебо изглежда добре а ако не можеш да се успокоиш, просто се обади на педиатъра ви.

Жики18.09.03.Боби22.01.05.

Автор Blondi (hohi)
Публикувано13.12.05 11:33

Ако не се лъжа,може и да бъркам,но това май може да се получи от много варовита вода.При всички случаи мисля,че е най-добре да се консултираш с лекар.Защото ако не е от млякото,както предполага Роси,представи си какво е в урината и бъбреците му.

Редактирано от Blondi на 13.12.05 11:34.

Автор Mъppp (прекрасна)
Публикувано13.12.05 12:53

Много време мина оттогава при мен, но имам такъв спомен. Като порядъчна майка паникьорка, веднага извиках докторката. Оказа се, че не е нещо страшно, но какво е, нямам спомен.

Автор jana (бебе Ния)
Публикувано13.12.05 14:37

Не мисля, че е нещо страшно. По-скоро е от водата. Но за твое успокоение го заведи да го прегледат.

Тема Re: za kama4eta v akotoнови [re: jana]  
Автор rastamaster (непознат)
Публикувано13.12.05 18:17

ne sme na adaptirano mlqko,kurmq go i nai veroqtno e ot vodata.6te zapo4na da mu davam 'devin'za kurma4eta.
blagodarq za mneniqta.

Тема Re: за камъчета в акотонови [re: rastamaster]  
Автор TE_DDA (ЪкУшерката!Опс!)
Публикувано15.12.05 00:04

Доколкото аз знам, водата има общо с" пикуту", не с "акуту" ..............

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема Re: za kama4eta v akoto [re: rastamaster]  
Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано15.12.05 11:17

По-добре не му сменяй водата, а занеси акото за изследване, като вземеш проба и с "камъче".
Относно Девин, мен ме е страх да я давам, въпреки убедителната реклама.
От минералната вода се образуват камъни или песъчинки в бъбреците, а не в в акото (е, може и да ми е стара информацията)

стар потребител с прецакан профил

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.