|
Тема
|
за камъчета в акото
|
|
Автор |
rastamaster (непознат) |
Публикувано | 12.12.05 21:43 |
|
molq vi,ako nqkoi se e sbluskval s podoben problem da mi pi6e.
kama4eto e kato varovikavo i se natro6ava na po muni4ki pri natisk.
dosta 4esto se slu4va na sina mi,a e na po4ti 3 mesetsa.
Редактирано от Чeтa на 14.12.05 08:25.
| |
Тема
|
Re: za kama4eta v akoto
[re: rastamaster]
|
|
Автор |
ROSl (преродена) |
Публикувано | 12.12.05 22:19 |
|
Не съм се сблъсквала а и за пръв път чувам за *камъчета в акото* на бебе... Като ти прочетох заглавието и помислих, че първо е глътнал(а) камъчето и после си го намерила в памперса, защото ние така правехме , но вие сте си още мънички за това меню... И все пак, мисля, че всичко идва от храната! Възможно е да е от млякото, предполагам че се храните с адаптирано, може да не се усвоява напълно и да се изхвърля под формата на камъче . Не се притеснявай, особено ако бебо изглежда добре а ако не можеш да се успокоиш, просто се обади на педиатъра ви .
Жики18.09.03.Боби22.01.05.
| |
|
Ако не се лъжа,може и да бъркам,но това май може да се получи от много варовита вода.При всички случаи мисля,че е най-добре да се консултираш с лекар.Защото ако не е от млякото,както предполага Роси,представи си какво е в урината и бъбреците му.
Редактирано от Blondi на 13.12.05 11:34.
| |
|
Много време мина оттогава при мен, но имам такъв спомен. Като порядъчна майка паникьорка, веднага извиках докторката. Оказа се, че не е нещо страшно, но какво е, нямам спомен.
| |
|
Не мисля, че е нещо страшно. По-скоро е от водата. Но за твое успокоение го заведи да го прегледат. 
| |
|
ne sme na adaptirano mlqko,kurmq go i nai veroqtno e ot vodata.6te zapo4na da mu davam 'devin'za kurma4eta.
blagodarq za mneniqta.
| |
|
Доколкото аз знам, водата има общо с" пикуту", не с "акуту" ......  ........
Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки
| |
Тема
|
Re: za kama4eta v akoto
[re: rastamaster]
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 15.12.05 11:17 |
|
По-добре не му сменяй водата, а занеси акото за изследване, като вземеш проба и с "камъче".
Относно Девин, мен ме е страх да я давам, въпреки убедителната реклама.
От минералната вода се образуват камъни или песъчинки в бъбреците, а не в в акото (е, може и да ми е стара информацията) 
стар потребител с прецакан профил
| |
|
|
|
|