Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:58 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Някой да знаенови  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано01.12.05 10:47

защо започнах да се потя като кон?Като мноооого уморен кон???

Моля ви,нека въпросът ми не ви се вижда тъп,направо съм се побъркала.Никога,ама никога досега през живота ми не съм се изпотявала.Дори и в най-най големите жеги леко ми се е мокрил единствено и само носът!
СЛЕД РАЖДАНЕТО обаче всяка нощ сменям по две тениски,които са като киснати под чешмата.Не ми е топло,просто не знам какво става.От някакви объркани хормони ли е,ще се махне ли?Отвратително е просто.

И цикълът ми от 7 дни сега е по 10 и доста по-обилен.И това ли така ще остане?Карах супер лека бременност и раждане,ама то явно за сметка на после...

Тема Re: Някой да знаенови [re: Blondi]  
Автор milamia ()
Публикувано01.12.05 11:09

Сигурно са хормоните, Блонди Да не лудувате с благоверния всяка нощ, та оттам да е потенето

Автор steffy (познат)
Публикувано01.12.05 11:10

Сигурно е от хормоните... и на мен постоянно ми е горещо, а иначе съм зиморничава, но тази зима не давам нищо да се включва и спим на студено и на мен пак ми е топло и се изпотявам - около врата... :))) сигурно от косата...
И една приятелка, която също е зиморничава, разправяше, че по време на бремеността и кърменето постоянно и е било топло, явно си е от хормоните.

Тема Re: Някой да знаенови [re: steffy]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано01.12.05 11:20

Да,ама аз вече не съм бременна,родих преди цели 3 месеца,че и повече.

Автор [desi] (мама)
Публикувано01.12.05 11:29

e чакай де...6-7 месеца до година е възстановяването от раждането.
Тогава и потенето, и топлите вълни, и мензиса, и ханша, и сухотата на влагалището и всичко си идва на мястото.... много бързаш

Автор steffy (познат)
Публикувано01.12.05 11:30

А кърмиш ли?

Тема Re: Някой да знаенови [re: [desi]]  
Автор [desi] (мама)
Публикувано01.12.05 11:30

А следващата ти тема ще е "косата ми пада на кичури" .... или вече те лепна"оплешивяането" ?
Ще почне да пада много, ама и това се оправя от самосебе си - хормони - к'во да ги праиш

Автор jana (бебе Ния)
Публикувано01.12.05 11:44

Хормонииииииииииииииииииииииии

Автор michok (новак)
Публикувано01.12.05 11:47

Да бе и аз откакто родих се потя яко.Събуждам се през ноща и съм вир вода.Но още кърмя и си мисля,че е от това.

Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано01.12.05 12:09

При мен това, което описваш се появи първата нощ след раждането и продължи повече от месец. Потях се единствено през нощта, но се преобличах по два-три пъти и пижамата ми беше вир-вода и косата също. После отмина от самосебе си. Не мисля, че е от кърменето - аз кърмих 11 месеца. Просто ще отмине постепенно и предполагам, че е на хормонална основа. За мензиса не ми се говори - от 6 дни преди раждането, сега поне 8 дни и бая обилно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.