|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Някой да знае
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 01.12.05 10:47 |
|
|
защо започнах да се потя като кон?Като мноооого уморен кон???
Моля ви,нека въпросът ми не ви се вижда тъп,направо съм се побъркала.Никога,ама никога досега през живота ми не съм се изпотявала.Дори и в най-най големите жеги леко ми се е мокрил единствено и само носът!
СЛЕД РАЖДАНЕТО обаче всяка нощ сменям по две тениски,които са като киснати под чешмата.Не ми е топло,просто не знам какво става.От някакви объркани хормони ли е,ще се махне ли?Отвратително е просто.
И цикълът ми от 7 дни сега е по 10 и доста по-обилен.И това ли така ще остане?Карах супер лека бременност и раждане,ама то явно за сметка на после...
| |
|
|
|
Сигурно са хормоните, Блонди Да не лудувате с благоверния всяка нощ, та оттам да е потенето
| |
|
Тема
|
Re: Някой да знае
[re: Blondi]
|
|
| Автор |
steffy (познат) |
| Публикувано | 01.12.05 11:10 |
|
|
Сигурно е от хормоните... и на мен постоянно ми е горещо, а иначе съм зиморничава, но тази зима не давам нищо да се включва и спим на студено и на мен пак ми е топло и се изпотявам - около врата... :))) сигурно от косата...
И една приятелка, която също е зиморничава, разправяше, че по време на бремеността и кърменето постоянно и е било топло, явно си е от хормоните.
| |
|
Тема
|
[re: steffy]
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 01.12.05 11:20 |
|
|
Да,ама аз вече не съм бременна,родих преди цели 3 месеца,че и повече.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
[desi] (мама) |
| Публикувано | 01.12.05 11:29 |
|
|
e чакай де...6-7 месеца до година е възстановяването от раждането.
Тогава и потенето, и топлите вълни, и мензиса, и ханша, и сухотата на влагалището и всичко си идва на мястото.... много бързаш
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
steffy (познат) |
| Публикувано | 01.12.05 11:30 |
|
|
А кърмиш ли?
| |
|
Тема
|
[re: [desi]]
|
|
| Автор |
[desi] (мама) |
| Публикувано | 01.12.05 11:30 |
|
|
А следващата ти тема ще е "косата ми пада на кичури" .... или вече те лепна"оплешивяането" ?
Ще почне да пада много, ама и това се оправя от самосебе си - хормони - к'во да ги праиш    
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (бебе Ния) |
| Публикувано | 01.12.05 11:44 |
|
|
Хормонииииииииииииииииииииииии  
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
michok (новак) |
| Публикувано | 01.12.05 11:47 |
|
|
Да бе и аз откакто родих се потя яко.Събуждам се през ноща и съм вир вода.Но още кърмя и си мисля,че е от това.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Klee (мама на Бобо) |
| Публикувано | 01.12.05 12:09 |
|
|
При мен това, което описваш се появи първата нощ след раждането и продължи повече от месец. Потях се единствено през нощта, но се преобличах по два-три пъти и пижамата ми беше вир-вода и косата също. После отмина от самосебе си. Не мисля, че е от кърменето - аз кърмих 11 месеца. Просто ще отмине постепенно и предполагам, че е на хормонална основа. За мензиса не ми се говори - от 6 дни преди раждането, сега поне 8 дни и бая обилно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|