|
Тема
|
Бебешка козметика Event
|
|
Автор |
Mama_Vili (нетърпелива) |
Публикувано | 24.11.05 17:04 |
|
Някой ползва ли такава козметика? Аз купих крем за лице и съм много доволна, но се чудя за другите продукти...
| |
Тема
|
Re: Бебешка козметика Event
[re: Mama_Vili]
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 24.11.05 20:45 |
|
Аз няколко пъти я мернах по рафтовете ама нещо не залагам на нея. Предпочитам си Бюбхен-а 
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
dessy77 (непознат
) |
Публикувано | 25.11.05 08:14 |
|
Аз ползвам шампоан и олио и съм доволна от качеството и цената ме устройва
| |
Тема
|
[re: dessy77]
|
|
Автор |
dineva (минаващ) |
Публикувано | 25.11.05 09:58 |
|
Аз също ползвах шампоана ,олиото и сапунчето.Много ми харесват,особено миризмата.Обаче бебка се опъпчи цялата преди месец и педито каза да ги сменим.Сега сме на Бюбхен,обаче съм абсолютно сигурна че не беше от козметиката и затова си ги запазих.Като свършим Бюбхена се връщаме на нея.Много по-хубаво миришеше бебка.А опъпчването си беше нормално за този период,+ това аз малко я претоплих.Така че по въпроса-ХАРЕСВА МИ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
michok (новак) |
Публикувано | 25.11.05 10:12 |
|
и аз ползвам шампоана и олиото и съм много доволна.Дори като бременна се мазах с олиото и нямам стрии.А шампоана мирише по-хубаво от Nivea и прави повече пяна.
| |
|
аз съм ползвала млякото за след къпане и ми харесва, на беба също. Но сапуните им ми миришат адски гадно и не ги вземам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 25.11.05 12:35 |
|
Аз ползвам олиото и съм доволна. Боби не се е обривал от него. Преди бях на Бюбхен, но реших, че детето е вече голямо и мога да не го глезя толкова.
Борис - 03.06.2004
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Keнra (мама) |
Публикувано | 25.11.05 22:35 |
|
Детето на моя приятелка се беше обринало от шампоана. И още някой се беше оплакал, но не помня от какво? Имат ли мокри кърпички? Май от мокри кърпички беше. Та по този повод аз се въздържам да купувам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
femina (Mис Kаприз) |
Публикувано | 26.11.05 14:46 |
|
Няколко мои приятелки родиха и аз им подарих разни неща на Event - шампоан, сапун, мокри кърпички, олио. Всички те са доволни и после пак си купуваха от тях.
Държавата България - невъзможни неща няма!
| |
Тема
|
[re: dessy77]
|
|
Автор |
ayvi (оптимистка) |
Публикувано | 26.11.05 16:24 |
|
Абсолютно съм съгласна. Аз също ползвам шампоана и олиото и не съм имала проблеми. Цената е много добра.
| |
|
|
|
|