|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Последните 5 кг
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 25.11.05 19:53 |
|
Последните 5 кг не мога да ги сваля!
Залепили са се за мен и не мога да се оттърва от тях.
И при двете бременности наддадох много и родих със секцио.
Незнам да се примирявам ли вече, че никога мяма да ги сваля?
И друго да ви питам. Кожата на корема ми е по-свободна. Просто от голямото разтягане и нарастване по време на бременностите, остана разтегната (нямам никакви стрии) и изглежда много грозно.
Дали някога ще си върна предишната форма - плосък корем, стегнато дупе..?
| |
Тема
|
Re: Последните 5 кг
[re: Pyжa]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 25.11.05 20:06 |
|
Казано честно - от теб зависи!
Няма човек,който да се движи много и да яде малко и да е пълен,да не е отслабнал.Само дето за движението (фитнес,разходки,бягане...) нямаме време.А да си хапва човек е толкова хубаво и да гладува и хрупа моркови и зеле толкова изнервящо,но това,за жалост,е единсвтения начин да се отслабне.
За кожата-не знам кога си родила втория път,дай й малко време и я мажи със стягащи лосионо,би трябвало да се оправи.Успех с борбата с килцата и не се отчайвай-пак сме си хубави и незаменими.Да му се не види,дарили сме живот,ние сме ВЕЛИКИ,какво значение има някаква си кожа или 5 килца отгоре..е,не е съвсем така,но не е и чак толкова важно.Защото има момичета,качват по 35 и след като родят са с 40 отгоре и не ги свалят,това вече е кофти.Но...воля,воля...
Поне се успокоявай,че не си сама с тези "хубавинки" в плюс...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 25.11.05 20:31 |
|
Ако намериш формулата веднага ми прати бележка.
Аз лично този път много трудно свалям Незнам на какво се дължи това, може би обездвижване, защото сега Ния още не е проходила и не се движим много с нея Знам, че най-добрият лек е много движение и малко храна. Майка ми за 2м. свали 8 кгг. и то само от лунната диета. Пада се 1 път в седмицата пълен глад. Но тя не се спира на едно място, което според мен й помогна много.
| |
Тема
|
[re: Blondi]
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 25.11.05 20:32 |
|
Ох, воля!
А дали би помогнало носенето на елатично бельо? (колан гащи)? Някоя от вас имала ли е полза от това?- при положение че не съм носила ннищо такова 5 месеца, има ли смисъл да почвам сега?
| |
Тема
|
За еластичното бельо
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 25.11.05 20:34 |
|
На мен кинезотерапевтката ме предупреди в болницата още, че след секцио не се носят ластични гащи и не се притиска раната. Незнам дали важи още, но аз не смея
| |
Тема
|
Re: За еластичното бельо
[re: jana]
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 25.11.05 20:36 |
|
И на мен така ми каза моя доктор след 2-рото секцио.
Но сега вече ранате е стабилно заздравяла, дали все още важи това?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 25.11.05 21:09 |
|
Ами да ти кажа аз моите кг ги сварях в продължение на 8 месеца, а като гледам твоята сладурана е още на 4 Така, че имай малко търпение. Моята майка казва, че колкото месеца трупаме кг, толкова време ще ги сваляме.
Аз не съм носила колани нито по време на бремеността нито след раждането. На мен ми действаха безсънните нощи, кърменето посред нощ до към 3тия месец и други такива. Освен това аз си гледах и си гледам детенцето сам с мъжа ми и съм нямала помощ от никъде. Нашите баби са във Варна, а ние - в София. Та като си представиш всичките грижи и задължения...
Ама не се отчайвай, щото веднъж примириш ли се си загубена!!! Успех!
Борис - 03.06.2004
| |
Тема
|
Re: За еластичното бельо
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 25.11.05 21:26 |
|
Ами аз еластично бельо не нося, но пък дънките са ми с ниска талия и са по мен. незнам дали се зачита това
| |
Тема
|
|
|
Автор |
leila75 (новак) |
Публикувано | 25.11.05 21:48 |
|
Аз съм носила ластични гащи известно време.....Е, вярно че не бяха нови и поради това бяха малко поразтегнати, но все пак прибираха коремчето. На мен никой не ми беше казал че не трябва да нося.......
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 25.11.05 21:53 |
|
И на мен ми стоят тези пет килца. В края на втория месец бях приключила с 18-те, но тези 5 и до ден днешен си ги влача (вече 5м).
Кожата лека полека се прибира. Бавно, но славно
Мисля, че след година, когато хормоните спрат да играят, ще се стопят сами.
За кожата....незнам...мисля, че няма да се възстанови както е била.
Не съм привърженичка на ластични колани и бельо.
Има няколко мами в парка, които ми скриват шапката...слаби, плоски кореми....все едно не са раждали. Мисля, че с упорит труд се постига ефект.
Аз съм от по-мързеливичките в това отношение

стар потребител с прецакан профил
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|