|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Трябваше да го споделя
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 23.11.05 23:04 |
|
Днес видях най-нежната и красива гледка в живота си - Първият допир на Ния със снега! Думите са малко, но очите ми бяха пълни със сълзи. Облечена с космонавчето, с много дрехи, шапки и ботушки, увита като пъшкулче и едвам мърдаща я сложих да седне в една преспа до входа на блока. Тя се загледа в снега и протегна едното си пръстче към него. В началото се дръпна от студеният допир, но после стана по-смела и като голям човек започна да го разпилява и с цяла ръчичка. Така стоя близо 10 мин., после вдигна глава и аз видях изпод шапката сияещи от щастие очи, червено носле и поруменели от хапещият вятър бузки. Може би още много пъти ще бъда така въодушевена, още много сълзи от радост ще пролея, но тази картинка ще ми се запечата в съзнанието и ще си е нося в сърцето.
Споделено 
| |
Тема
|
Re: Трябваше да го споделя
[re: jana]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 23.11.05 23:19 |
|
жалко само че не си дала снимки !
много са сладки в снега и наистина е точно така както си го описала и зачервените нослета и бузки, и сияещите от щастие очички!
в такива моменти човек разбира защо е жив!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
jorjeta81 (член) |
Публикувано | 23.11.05 23:20 |
|
mnogo mila kartinka,i moiata malka Iren 4esto me razplakva ot radost,pojelavam ti o6te mnogo radostni salzi tezi momenti sa nezabravimi,samo edno malko i nevinno sazdanie moje da napalni o4ite ni s tolkova radostni salzi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
doritt (c надеждa) |
Публикувано | 24.11.05 08:04 |
|
Ами ... ревнах след като те прочетох и сега и думи нямам какво да кажа ...  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 24.11.05 10:06 |
|
И аз писах за снега в един друг клуб:
"Много добре помня, като бях малка, как се радвах като завалеше сняг. Висях на прозореца, сияех и не разбирах защо не ме пускат навън, какво толкова има да чакам да наваляло много или пък какво значение че снега бил още мокър. Радостта ми е била обяснима, защото ме е чакала пързалката. Но кажете ми, защо Цоко, дето зима е виждал веднъж в живота си до сега, пързалка пък - никога, е на седмото небе че днес заваляло сняг? Събудило се милото детенце, избърсало прилежно запотеното на стъклото с кърпата и тъпче открай докрай на прозореца и гледа. А като се събудих се обърна със светещите си очички, широко отворени и усмихнати и рече "Мамо НАК!!!! Айде йънка!!!!!! Ани йиж, нак има!!!! Мамо, айде йънка, нак - пип!!!" Какво има да му чакаме да натрупа, какво като бил още мокър, ей сега обличаме грейките и беж навън с фотоапарата!"
ви и малко сняг :)
| |
|
чакай, че и аз се просълзих 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sysi_mysi (Съсита) |
Публикувано | 24.11.05 12:23 |
|
МнООООООООООООООООООООООго красиво си го описала, макар да съм сигурна че наистина е било поне 100 пъти по-красиво. Аз също често плача от любов и умиление.
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 24.11.05 13:03 |
|
Да за съжаление бях сама и не си носех фотоапарата 
| |
Тема
|
[re: doritt]
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 24.11.05 13:04 |
|
Ще си ревем двете след някоя друга седмица 
| |
Тема
|
Re: дано не си пропуснала да я снимаш
[re: DreamsComeTrue]
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 24.11.05 13:07 |
|
Ами пропуснах бях самичка и излезнахме много набързо Много ме е яд
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|