Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Документите за ражданенови  
Автор gigikas (скоро ще е мама)
Публикувано24.11.05 10:45

здравейте мами,
моят лекар ми даде вече документите за раждане, които включват: "Направление на бременна до родилно заведение", последните изследвания на кръвта и картончето с кръвната група. Това ли е всичко? Имам съмнения, че има и още нещо. Каква е тази обменна карта.
Благодаря ви предварително!

Тема Re: Документите за ражданенови [re: gigikas]  
Автор V_lady (усмихната)
Публикувано24.11.05 10:48

До колкото си спомням аз носих обменната карта, личната ми карта, кръвната група и може би и последните изследвания.

Публикувано24.11.05 10:53

уфф, вече направо ше се побъркам. На тая обменна карта, пише ли "ОБМЕННА КАРТА"? ИЛИ САМО ТВА НАПРАВЛеНИЕ НА БРЕМЕННА ДО РОДИЛНО ЗАВЕДЕНИЕ" се носи? То ли представлява обменната карта. Лекаря твърди, че само това се носело. Ама не ми се ще да нямам всичките документи и да раждам в изолатора.

Тема Re: Документите за раждане [re: gigikas]  
Автор kristti (malko cvetence)
Публикувано24.11.05 11:03

само това се носи.На обменната карта не пише обменна карта,а нещо друго.Там има цялата ти история на бременността.Пише кръвната група,кръвно налягане килограми от началото на бременността до сега.Изследвания на кръвта,урината,морфология с две думи всичко което трябва.Не се притеснявай това е.
Испех и леко раждане

Публикувано24.11.05 11:17

Благодаря ви много , момичета!

Автор Биcтpa (слънчева)
Публикувано24.11.05 11:55

Тази обменна карта не е ли този картон с който посещаваш женската консултация и се нанасят всички изследвания, които са правени по време на бременността? Мисля че трябва да носиш и свидетелство за брак ако с таткото имате такъв, заради записването на името на бебчо
Успех и леко раждане ти желая!

Тема Re: Документите за ражданенови [re: Биcтpa]  
Автор Mama_Vili (нетърпелива)
Публикувано24.11.05 12:02

И на мен ми бяха казали да си нося всички тези документи, но когато отидох да раждам ми искаха само личната карта.

Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано24.11.05 19:50

На мен ми искаха само тази обменна карта с резултатите от изследванията, с тегло, кръвно и т.н. Задължително трябва да си носиш лична карта, защото когато те приемат в болницата те регистрират един вид и трябва да покажеш документ за самоличност
Едва след като родиш идва при тебе една сестра от регистратурата и те разпитва за име на бебето, имената на родителите, кога сте се оженили и т.н.
И после векаха и таткото да се подпише на готовите документи, с които се изважда акта за раждане на бебето. След около 2 седмици и той е готов и трябва да си го вземеш от общината по местоживеене.
Нe се притеснявай де, няма да те върнат като видят, че раждаш

Борис - 03.06.2004

Тема Re: Документите за раждане....нови [re: tani4ka]  
Автор belerby (непознат)
Публикувано25.11.05 21:25

Някой дали знае - на тази обменна карта или някъде другаде посочва ли се в кое родилно заведение искаш да раждаш или може да решиш и след, като вече са ти я издали?
Благодаря!

Автор Bubule (новак)
Публикувано25.11.05 21:41

На мене ми писаха името наболницат и съответния и код, та даже бяха сменили кода та мъжа ми ходи за ново направление.Та мисля, че трябва да се пише в момента на издаване на направлението.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.