|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Документите за раждане
|
|
| Автор |
gigikas (скоро ще е мама) |
| Публикувано | 24.11.05 10:45 |
|
|
здравейте мами,
моят лекар ми даде вече документите за раждане, които включват: "Направление на бременна до родилно заведение", последните изследвания на кръвта и картончето с кръвната група. Това ли е всичко? Имам съмнения, че има и още нещо. Каква е тази обменна карта.
Благодаря ви предварително! 
| |
|
Тема
|
Re: Документите за раждане
[re: gigikas]
|
|
| Автор |
V_lady (усмихната) |
| Публикувано | 24.11.05 10:48 |
|
|
До колкото си спомням аз носих обменната карта, личната ми карта, кръвната група и може би и последните изследвания.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 24.11.05 10:53 |
|
|
уфф, вече направо ше се побъркам. На тая обменна карта, пише ли "ОБМЕННА КАРТА"? ИЛИ САМО ТВА НАПРАВЛеНИЕ НА БРЕМЕННА ДО РОДИЛНО ЗАВЕДЕНИЕ" се носи? То ли представлява обменната карта. Лекаря твърди, че само това се носело. Ама не ми се ще да нямам всичките документи и да раждам в изолатора.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kristti (malko cvetence) |
| Публикувано | 24.11.05 11:03 |
|
|
само това се носи.На обменната карта не пише обменна карта,а нещо друго.Там има цялата ти история на бременността.Пише кръвната група,кръвно налягане килограми от началото на бременността до сега.Изследвания на кръвта,урината,морфология с две думи всичко което трябва.Не се притеснявай това е.
Испех и леко раждане
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 24.11.05 11:17 |
|
|
Благодаря ви много , момичета!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Биcтpa (слънчева) |
| Публикувано | 24.11.05 11:55 |
|
|
Тази обменна карта не е ли този картон с който посещаваш женската консултация и се нанасят всички изследвания, които са правени по време на бременността? Мисля че трябва да носиш и свидетелство за брак ако с таткото имате такъв, заради записването на името на бебчо
Успех и леко раждане ти желая!
| |
|
Тема
|
[re: Биcтpa]
|
|
| Автор |
Mama_Vili (нетърпелива) |
| Публикувано | 24.11.05 12:02 |
|
|
И на мен ми бяха казали да си нося всички тези документи, но когато отидох да раждам ми искаха само личната карта.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
| Публикувано | 24.11.05 19:50 |
|
|
На мен ми искаха само тази обменна карта с резултатите от изследванията, с тегло, кръвно и т.н. Задължително трябва да си носиш лична карта, защото когато те приемат в болницата те регистрират един вид и трябва да покажеш документ за самоличност
Едва след като родиш идва при тебе една сестра от регистратурата и те разпитва за име на бебето, имената на родителите, кога сте се оженили и т.н.
И после векаха и таткото да се подпише на готовите документи, с които се изважда акта за раждане на бебето. След около 2 седмици и той е готов и трябва да си го вземеш от общината по местоживеене.
Нe се притеснявай де, няма да те върнат като видят, че раждаш 
Борис - 03.06.2004
| |
|
Тема
|
Re: Документите за раждане....
[re: tani4ka]
|
|
| Автор |
belerby (непознат) |
| Публикувано | 25.11.05 21:25 |
|
|
Някой дали знае - на тази обменна карта или някъде другаде посочва ли се в кое родилно заведение искаш да раждаш или може да решиш и след, като вече са ти я издали?
Благодаря!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Bubule (новак) |
| Публикувано | 25.11.05 21:41 |
|
|
На мене ми писаха името наболницат и съответния и код, та даже бяха сменили кода та мъжа ми ходи за ново направление.Та мисля, че трябва да се пише в момента на издаване на направлението.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|