|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До кога с ТЕО bebe?
|
|
Автор |
hope_bg () |
Публикувано | 21.11.05 20:42 |
|
До каква възраст на детето ползвахте прах Тео bebe?
| |
Тема
|
Re: До кога с ТЕО bebe?
[re: hope_bg]
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 21.11.05 20:59 |
|
Аз перях с детски прах докато Боби стана на 1 година. Не ми е правил алергични реакции към нашите прахове и затова вече му пера дрехите с Ариел. Отделно от нашите, разбира се
Борис - 03.06.2004
| |
|
Докато установих, че не изпира петната от сокчета. Сега пера детското пране със Сано Максима.
| |
|

И аз така
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
Публикувано | 21.11.05 23:24 |
|
Докато преполових първия пакет. След това открих Сано Максима, Персил, а сега купих някакъв течен. Ще го видя и него как пере .
| |
|
Аз пък започнах да пера и нашите дрехи със Сано Ама нещо напоследък трудно намирам от белия омекотител...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikol78 (мама на София) |
Публикувано | 22.11.05 00:17 |
|
До 4 месеца, след това опитах с нашия Ариел и нямаше проблем, ако имам друго дете въобще няма да пера с бебешки ...
София 16.08.2004г.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_sv_ (новак) |
Публикувано | 22.11.05 10:22 |
|
Точно 2 кутии от него използвах. Ужасен ми се струваше. Според мен въобще не переше добре и имаше странен аромат. След това започнах и дрехите на бебко да пера с ариел + омекотител Ленор сензитив.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
michok (новак) |
Публикувано | 22.11.05 10:57 |
|
Аз пера още от самото начало дрешките отделно от нашите,но с нашият прах за пране-RЕX и нямам проблеми.От скоро слагам омекотител,защото навън мирише на печки и след това го гладя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 22.11.05 12:50 |
|
Първо мерси за хубавото и подробно инфо за захранването.
А за праха за пране-аз ,да ти кажа,не съм ползвала досега специален прах за бебе,пера си му дрехите с прах,който ползвам за нас и не му пера дрехите отделно от наще (е,не с дънки и такива неща,де) и досега никакви проблеми няма.Не вярвам да възникнат.И не знам дали има някаква много голяма разлика в бебешките прахове,нали и те перат,както и другите прахове?Ако нямат белина,не мисля,че друг проблем може да възникне.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|