Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 12.05.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема на 38 г. и бебе??????нови  
Автор пaлaчинka (непознат )
Публикувано20.11.05 16:02

Мдааа, това съм аз. Ще имам бебе на 38 г. Много ме учудва обаче реакцията на няколко приятелки. А тя е такава: бебе на тия години???? Бих разбрала такава реакция от страна на млади девойки, но в случая става въпрос за жени на възраст м/у 35 - 43 г., моми, които все още нямат деца. Как си го обяснявате?

Тема Re: на 38 г. и бебе??????нови [re: пaлaчинka]  
Автор blizna4e (мартенска мама)
Публикувано20.11.05 16:17

Обяснявам си го със завист,скрита някъде дълбоко в сърцата им и може би неосъзната....Или злоба ? Не,по-скоро искрено учудване...
Поздравления за смелия избор !Не мисля че годините се от значение когато жената е здрава и иска бебе.Моя приятелка тази година също роди на 38 и се справя блестящо !Не се съмнявам че и с теб ще е така !Пожелавам ти много здраве и късмет,хайде слагай лентичката и ДОБРЕ ДОШЛА !!!

Автор lady_bug (непознат )
Публикувано20.11.05 16:23

Спокойно има много майки на твоята възраст.Аз родих второто си дете на 37,имах лека бременност и родих много по-лесно в сравнение с първия път когато бях на 25. Влез във www.forum.bg-mamma.com там има тема за млади майки на нашата възрастЖелая ти лека бременност и добро настроение,това е много важно за бебето

Тема Re: на 38 г. и бебе??????нови [re: blizna4e]  
Автор пaлaчинka (непознат )
Публикувано20.11.05 16:24

Мерси за топлото посрещане. Тъкмо се укорявах, че дори едно здрасти не ви казах в първия си пост. Но поне вече знаете нещо за мен.
Мерси отново близначе.

Автор maniana ()
Публикувано20.11.05 16:46

Zdravei,
Razbira se, che ot zavist. Osobeno na tezi godini-ako sa bezdetni ili samotni stavat mnogo zlobni.Znam go ot opit i az sam se sblaskvala s tozi problem i to s priatelki ot detstvoto mi. Az rodih parvoto si dete na 35 god. i ne vijdam neshto nenormalno v tova. Ne jiveem v isliamska strana za da rajdame po na 18 god...
Da ne ti puka, vsichko shte bade nared,,,,
Samo inteligentnite mogat da si pozvoliat luksa da rodiat na tazi vazrast.
Jelaia ti uspeh:))))))))))))

Тема Re: на 38 г. и бебе??????нови [re: maniana]  
Автор Debra (непознат )
Публикувано20.11.05 16:56

Pozdravlenia ot sarce,ne sly6ai drygite kakvo ti govoriat.Badete zdravi i smelo napred.Posle s koli4kata po razhodki...da vidim kakvo 6te kajat zlobarkite....Yspeh

Тема Re: на 38 г. и бебе?????? [re: пaлaчинka]  
Автор aterg (наобратно)
Публикувано20.11.05 17:03

Учудвам се на хората, които реагират така.
Аз самата съм на 39 и очаквам първото си дете до броени дни. Не е късно, особено ако и детето е желано. Днес майките на тази възраст са много по-активни и много по-жизнени от техните връстници преди години.
Аз самата имам една колежка, която ми каза, че най-голямата радост в живота й е, че няма деца. Но аз самата мисля, че това не е вярно. Просто завист, невъзможност да върнеш времето назад и много пропуснати шансове. Това за мен са едни самотни и много нещастни хора.
А да дадеш живот е най-прекрасното нещо на света, независимо от възрастта.

Тема яд ги енови [re: пaлaчинka]  
Автор DreamsComeTrue (videnie)
Публикувано20.11.05 17:05

че не са на твое място

Тема ама да внимава с такива "приятелки"нови [re: Debra]  
Публикувано20.11.05 17:14

да не и урочасат или направят нещо друго лошо на бебето

Тема знаеш линови [re: aterg]  
Публикувано20.11.05 17:24

аз съм склонна да вярвам на колежката ти, понеже преди години съм била на същото мнение. Мислех си, че като притурка към всичките ми тогавашни проблеми, само едно дете ми липсва и съм готова да се гътна. Мани друго ами гледах майките с колички по улиците и бременните жени и си мислех Горките те и каква късметлиика съм, че не съм на тяхно място. Всъщност проблемът ми дори и да не го осъзнавах бе, че все още не бях срещнала мъжът, от който да поискам деца. Като го срешнах - първото нещо което направихме беше бебето.
И сме много щастливи и двамата сега

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.