Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:14 13.11.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Смешни моменти по време на ражданетонови  
Автор Mama_Vili (нетърпелива)
Публикувано16.11.05 23:02

Нека вдъхнем малко кураж на първескините и да им кажем, че раждането не е толкова страшно .
Сигурна съм, че всяка родилка е имала смешен, запомнящ се момент по време на раждането. На мен ми стана смешно, въпреки болката, която изпитвах, когато по време на напъването докторката разказваше на акушерката какво е готвила днес.

Тема Re: Смешни моменти по време на ражданетонови [re: Mama_Vili]  
Автор Emichka (прясна мама)
Публикувано17.11.05 08:58

Мен пък доктора ме натисна по корема, ама със цялата си тежест за да излезе по-лесно бебето, че се бях уморила доста. 100 и кусур кила доктор ми се е тръснал на диафрагмата и вика "Не издишай! Само надолу напъвай!" Ами издишах, защото се разхилих и му казах той да пробва Е на следващия напън се справих и бебка излезе!!

Автор mefirst (непознат)
Публикувано17.11.05 10:16

Раждах със секцио със спинална упойка и понеже бях в съзнание си говорехме с анестезиоложката и аз в един момент я питам кога горе-долу ще ме изпишат, а доктора се смее и вика: " Я я гледай, червата и още навънка, а тя за изписване пита!". После пък ми разправяше колко тънка кожа имам и как лесно се шиела Направо се почувствах като гоблен

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано17.11.05 10:59

Нямах смешни моменти, но имам приятни спомени
Раждах със секцио, спинална упойка и по време на операцията бяха пуснали "Ретро радио" с много готина музика. Жените в залата си припяваха и подрипваха от време на време, а аз си приказвах с анестезиоложката (много сладка мацка).
Смешното (и тъжното) беше, че по мои молби бях с очила за да видя бебето, но като проплака и аз се разплаках.Така от сълзите не можах да видя нищо конкретно. Иначе, беше голям зор да съм с очилата!

стар потребител с прецакан профил

Тема Re: Смешни моменти по време на ражданетонови [re: dafna]  
Автор cacadu (кукувица)
Публикувано17.11.05 11:16

Аз раждах с епидурална упойка и след като ми я сложиха, ми светна пред очите /никаква болка не чувствах вече/. И изведнъж си помислих, че светът е мой, аз съм най-храбрата и най-силната. Докторката ми казва:" Хайде, отиваме да раждаме!" И аз като рипнах!... "Стой, бе, момиче, ще те занесем" - ми казва акушерката. "Не! Аз сама ще отида! Айде сега, да не съм някаква лигла!" И докато те ме хванат, аз тръгнах да ставам и само като докоснах земята с крак, почти се изпльосках с цялото си коремище на пода /защото краката ми бяха безчувствени. Какво ходене, какви пет лева?/ Грабнаха ме под мишниците и си ме завлякоха... Ама голям смях се смяхме...

[image][/image]

Автор chibopis (писанче)
Публикувано17.11.05 11:55

Аз нямам смешна случка, но пък спомените ми са страхотни .Докторът, който водеше раждането беше страшно спокоен и мил. Една от акушерките и анестезиологът-също. Мнного ми е приятно да срещам гинекологът из града и да си говорим, дори само да разменим поздрави.ПАК БИХ РОДИЛА ПРИ НЕГО!!!

Тема :))) [re: cacadu]  
Автор DreamsComeTrue (videnie)
Публикувано17.11.05 12:33

Аааа мен ме караха на легло с колелца. Чувствах се като царица. Но си права, чудех се що ме карат при положение, че мога да си ходя сама, поне така си мислех, но не ми дадоха шанс да проверя. Ама не смеех да се смея, да не ме помислят за луда (по-скоро за да не разберат, че съм луда). И как си ми беше смешно, на път за родилното, така си и ревнах по пътя. За мен моментът беше много трогателен - отивах да раждам, ехаааа.
Сега като се замисля, раждането... смешно не е, но пък е много весело преживяване. Дори никой да не ти прави смешки и да те забавлява, ти сам си се забавляваш със самата себе си. И определено е много хубав спомен... странно при положение, че е болезнен... Но при мен поне е така

Тема Re: Смешни моменти по време на раждането [re: chibopis]  
Автор Bubule (новак)
Публикувано17.11.05 12:45

При мене беше готино, защото всички бяха много весели, все едно сме на някакво шоу. Говореха си, смееха се, будалкаха ме.Не че на мене ми беше смешно-напротив -викаше ми се, ама ме беше срам докато накрая не попитах една от акушерките мога ли да викам, а тя се разсмя и ми разреши да си викам на воля. По едно време ме избъзика, че допреди малко съм викала"Олеле боже!", а сега съм минала на "Олеле майко!". Другото смешно беше, че като се роди детето почнаха да залагат колко тежи, ама нямаше познали точните килограми. И аз имам само хубави спомени от раждането/като изключим неизменната болка/ и ако трябва да раждам искам пак да съм със същите хора!

Тема Re: Смешни моменти по време на раждането [re: Mama_Vili]  
Автор kati_k (член)
Публикувано17.11.05 13:05

Е, при мен смешното беше, 4е раждах на 2-ри юни. След като вече ме вкараха в родилна зала точно в 11.50 /аз раждах нормално/, в 12.00 когато пуснаха сирените бебчо излезе. Екипа беше доста голям и понеже бечо беше 4 кг. изведниж всички започнаха да пляскат и да викат, 4е трябва да застанат мирно защото се е родило толкова голямо бебе и 4е в негова чест са пуснали сирените. Стана ми много готино, въпреки 4е бях страшно отпаднала.

Тема Re: Смешни моменти по време на раждането [re: Mama_Vili]  
Автор Tanika (диреща)
Публикувано17.11.05 13:30

Ами смешните моменти не са много, но пък ярки.
Лежах в болницата почти 2 седмици преди да родя та се наслушах.
Отива една девойка да ражда и понеже се започва лекарката и казва : Напъвай!
Тя отговаря : Искам вкъщииии! Тръгвам си!
После как се смяхме дружно с тази девойка, която щеше да си тръгва по време на раждането.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.