Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:48 24.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Всички ли сте толкова ...нови  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано24.10.05 17:13

... лоши като мен. Станала съм ужасна, безумно нервна, припряна, непрекъснато крещя за нещо на всички, всичко ми пречи и дразни. На всичкото отгоре съм прекалено разсеяна, на няколко пъти се опитвам да подпаля къщата. Редовно тръгвам да готвя и забравям на печката врящата манджа, последният път дори фритюрника запалих. Вече ме е страх да готвя като съм сама с Ния в къщи. Забравям да си заключа колата, къщата, да не говорим колко неща забравям по кафетата .
Ще се оправя ли някога или е безнадеждно положението ? Как е при вас, дайте ми лъч светлинка

Тема преуморена синови [re: jana]  
Автор Ljonja (чете се льоня;))
Публикувано24.10.05 17:18

не си лоша. и аз съм била така. минава. ако можеш малко да си дадеш почивка...дано да можеш

За света може да си един човек, но за един човек може да си целият свят

Тема Re: Всички ли сте толкова ...нови [re: jana]  
Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано24.10.05 17:20

Ми не мога да ти дам лъч.... При мен положението е същото, не, по-лошо! Мислех, че се дължи на бремеността, но явно не е само това... Мен питаш ли ме как на всичкото отгоре ходя на работа. Толкова съм разсеяна и толкова забравям, че просто не е истина... Абе направо не съм същия човек.

Отделен е въпроса колко съм изнервена. Добре че мъжа ми е добричък и търпелив, че иначе не знам какво щеше да стане. Абе някой нещо да ми каже накриво и крещя като луда, да не говорим как рева от най-малкото нещо.... Ужас...

Яна единственото, което мога да те успокоя е това, което са ми казвали на мен други мами - ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО, минава, отминава и идва нов период... да се надяваме по-хубав

Анна 8.12.2004

Тема Re: преуморена синови [re: Ljonja]  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано24.10.05 17:33

Почивка - какво беше това?

Тема Re: Всички ли сте толкова ...нови [re: aлбeнaди]  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано24.10.05 17:37

То това май ми остава - надежда и един пожарогасител

Автор EлфМодератор (GetDancingBitch)
Публикувано24.10.05 17:45

Обади се на Пламен, той ще ти обясни как стоят нещата.

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано24.10.05 17:46

Ти пък...не си никак лоШа...Умора и напрежениее твоето...У нас мъжът ми проверява всички печки и ел.уреди преди да иzлеzем, а пък аz онzи ден прибрах 3 чифта чорапи във фриzера...луди гъби...

Тема Re: Всички ли сте толкова ...нови [re: Eлф]  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано24.10.05 18:17

Ха ха явно положението му е добре познато Няма ли някакви силни медикаменти за нас

Тема Re: Всички ли сте толкова ...нови [re: surfline]  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано24.10.05 18:21

Радвам се само, че не съм сама в лудостта

Тема Re: Всички ли сте толкова ... [re: jana]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано24.10.05 18:26

Тцццц...много сме, силни сме...чак се чудя като дойде малкото киликандzерче, колко оЩеЩе иzкукам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.