Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:36 08.12.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема детската агресиянови  
Автор Julietta (непознат )
Публикувано21.10.05 18:25

Имам дъщеря на 4 години, която е много любвеобвилна и в същото време проявява голяма агресия обикновенно към най-близките си хора. Чудя се дали като порасне малко ще и мине и какво бихте ме посъветвали. Моята лична докторка казва, че при децата това е израз на любов!

Тема Re: детската агресиянови [re: Julietta]  
Автор Flash_ ()
Публикувано21.10.05 19:01

В никакъв случай това не е израз на любов.
В какво се изразява тази агресия? В какви моменти? Дай малко повече информация за да можем да помислим по въпроса.

Тема Re: детската агресия [re: Julietta]  
Автор Dino (притеснителна)
Публикувано23.10.05 12:42

Ако има психолог сред четящите може да се произнесе.
Ако няма и имаш желание, ще те свържа с нашия.

Но обяснението, че е любов - на 4 години????
Моят като беше малък хапеше до откъсване на мръвка от любов и аз приех обяснението, но все пак беше на година и половина. И като го "ухапах" и аз от любав, престана да ме обича по този начин.

Не знам!!? Малко е голяма за неосъзната обич.

Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.