Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:23 16.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема побеснях вчера...нови  
Автор sofi226 (непознат)
Публикувано19.10.05 12:34

от началото този месец вече ходя на работа и си имаме детегледачка....
..и такаа, събличам снощи бебчо за да го къпя и какво да видя ... памперса тежи повече от него, подгизнал, напишканото прелива и бодито мокро, мокро...а дупето ледено...Бебо плачеше преди това, но аз помислих, че му се е доспало и реших да подраня с приготовленията за сън.
Побеснях като видях дупето в такова състояние и след разпитване установих, че памперса му е сменян към 11:00 часа и след това не !!!!!!! И то защо, защото не миришело на ако !!!!!!!!!
Представяте ли си, аз още не мога да проумея подобна...как да го нарека...идиотщина, глупост, простотия....
Бясна съм, от снощи ме държи и колкото и време да минава, побеснявам от тази наглост все повече и повече.
Страх ме е да не би да е настинал, бил е толкова време с мокро дупе, а сега точно преди пускане на парното е най-гадно. Пускаме печки, но все пак температурата не е еднаква във всички стаи. Единствената ми утеха е, че е протекло скоро преди да го съблека, защото панталончето му не беше мокро.
Уф, оплаках ви се...

Тема Re: побеснях вчера...нови [re: sofi226]  
Автор katerinata (член)
Публикувано19.10.05 12:46

И аз на твое място бих побесняла! Вземай мерки докато е време,но с по-мек тон,че детенце ти е в ръцете й по цял ден!
Или я сменяй!Така де днес едно,утре друго...Няма безгрешни хора,но това пък е наистина голяма простотия

Тема Re: побеснях вчера...нови [re: katerinata]  
Автор БУБA (Gabriel20.09.04)
Публикувано19.10.05 13:00

Само да предложа един вариант,при който не сменянето на памперса може да не е от немърливост...

Ако детегледачката не е опитна примерно!Тогава тя гледа дали мирише на ако,но няма опит,с който да прецени кога пампата се е напълнила с пишкано и трябва да го смени.Поговори с нея,не трябва да беснееш веднага и ако това се повтори,тогава вече имаш пълното право да кажеш,че е немърлива и не гледа детето добре.

Успех

Автор вeceл чaйниk (тиха церемония)
Публикувано19.10.05 13:12

Знчи и казваш кратко и ясно, че си разочарована от това, което си заварила и си притеснена за здравето на бебчо. Да му проверява редовно памперса, даже най-добре да го сменя ориентировъчно в толкова, толкова и толкова часа.

Автор sofi226 (непознат)
Публикувано19.10.05 13:57

ами аз побеснях именно защото съм казала около 10 пъти най-малко, че памперса се сменя задължително 1/2 час след всяко ядене + случаите, при които очевидно е необходимо да се смени.
Ясно е, че всеки греши, но да оставиш детето 7-8 часа с един и същи памперс не е грешка, а немърливост... Най-малкото можеше да ми каже като се прибрах, че не го е сменяла, защото е забравила, нямала време...и т.н.
Затова беснея, защото това са казани и повтаряни неща, защото задълженията й се броят на пръсти - да нахрани детето (пюретата са готови, дори не ги приготвя тя), да му смени памперса, да го разходи 1-2 часа и да го занимава с нещо през останалото време. Не я карам нито да му готви, нито да мие шишета, нито да преварява вода...всичко това го правя аз.
И от 4 задължения да забравиш едното... това върха...
Май ще има смяна....

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано19.10.05 14:05

Тогава помисли сериозно за смяна. Колко й плащаш за удоволствието?

чаша бада

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано19.10.05 14:09

Ау че гадноооооо......
Ти от къде я намери тая гледачка? Недей ме плаши, защото от другата седмица и аз съм с гледачка... Моля те Господи да попадна на свестен човек, че ако такова нещо се случи с Анна... Направо ще я разстрелям тая безхаберничка...

Анна 8.12.2004

Автор kati_k (член)
Публикувано19.10.05 14:11

Говори ми, говори ми, аз от 01.11 съм с гледачка, а бебчо е на почти 5 месеца. Вече наистина ще полудея, само слушам лоши неща за тези гледачки и незная какво да мисля. Ох, дано Господ да пази детето ми и всичко да е наред с нашата. Добре де, тя преди гледала ли е деца? Тази която аз си избрах е гледала едно детенци от 8 м. до 3.5 гдонини. Затова си я избрах, защото не е скачала от дете на дете, даде ми днес телефона и на предишните работодатели, за да говоря с тях ...... Незная, незная вече какво да мисля изпадам в срашна паника. Желая ти късмет, дано се оправиш с нея.

Тема Re: побеснях вчера... [re: sofi226]  
Автор chibopis (писанче)
Публикувано19.10.05 16:29

Смени си гледачката!!!!Как може да остави така милото мъниче!!!

Тема това си е твое решение, [re: sofi226]  
Автор вeceл чaйниk (тиха церемония)
Публикувано19.10.05 16:51

но ако е инцидент...помисли.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.