Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:26 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Крем против белезинови  
Автор Rampelina (мама на Вальо)
Публикувано19.10.05 13:47

Здравейте мили майчета.
Вчера Валери си разцепи брадичката у нас на леглото, наложи се да зашият раната. Доктора в Пирогов ми обясни, че не може да се залепи, защото мястото е много подживно и има вероятност да се отвори ако се сложи лепило, а и лепилото не било водоустойчиво. Бях много стресната и уплашена, въпреки че не е нищо страшно, малкия дявол е все пак... Сега ме тормози мисълта, че ще остане белег на това място. Вярно, че е мъж, ама все пак... Имали ли сте подобни преживявания и с какво мазахте раната, за да се заличи белега?

Тема Re: Крем против белезинови [re: Rampelina]  
Автор butaloto (dohc)
Публикувано19.10.05 13:54

Има едно лекарство на шпрей, против изгаряния, белези и др. Казва се PAN DE NOL (мисля, че така се пишеше), има го по аптеките. На мен не ми скри белега напълно, но ми помогна!

Тема Re: Крем против белезинови [re: butaloto]  
Публикувано19.10.05 14:01

Благодаря ти. Аз съм го ползвала против слънчеви изгаряния, не знаех, че и за белези става.

Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано19.10.05 14:52

На колко годинки е малчото? Питай личният му лекар дали можеш да го мажеш с Медекасол (не съм сигурна за изписването) или Contractubex и от кога. И двете мазила са разработени специално за третиране и заличаване на белези, но нямам идея от каква възраст се прилагат. Или просто провери какво пише в листовките в някоя аптека.
И моят юнак разцепи челото това лято и му остана лек белег, но не го мазах с нищо. Както казваш ти "Нали са мъже"

Редактирано от Klee на 19.10.05 14:55.

Тема Re: Крем против белези [re: Klee]  
Автор eti (Мама на Борис)
Публикувано19.10.05 16:39

Мадеказил съм ползвала за себе си! Веждата ми Висеше!буквално, Една вратичка от надстройка на гардероб се откачи и пантата ми се вряза във веждата. П-образен разрез! Шиха ме майсторски и се мазах с Мадеказол. Няма и следа! и сега си го ползвам от време на време като си "чопна" някоя красота по лицето!

Тема Re: Крем против белезинови [re: eti]  
Публикувано20.10.05 09:47

Мнооого благодаря.
Толкова съм загубена, че забравих снощи да питам доктора за подобно лекарство (ходихме да му промият раната на Вальо), но във вторник като му махат конците ще питам дали става за мъници това лекарство...

Автор userkata (юзерка)
Публикувано20.10.05 11:12

в пирогов правят добри шевове. борис преди 1-2м си сцепи коляното и сега като му гледам белега е бомба. с нищо не съм го мазала после, а и смятам че на мъжете това им е чара.
и за съжаление предполагам, че няма да ни е последният път...
п.с. м/у др. виктор си сцепи брадичката също, но не съм го водила на шев и няма никакъв белег.

борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003

Тема Re: Крем против белезинови [re: userkata]  
Публикувано20.10.05 15:32

Най-вероятно и Вальовата рана щеше да мине без шев, но лекаря каза, че има много дъвкателни мускули на това място и било важно да се зашие...
Да са живи и здрави, малкия дявол е все пак...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.