Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:47 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема аборт & изборнови  
Автор stringthing (Цигулка)
Публикувано16.10.05 19:23

Извинете ме ако темата не е подходяща точно за този клуб.
Интересува ме, според вас кое е по-правилното решение в тази ситуация:
една бременна жена,кято не е планирала да забременее, при положение, че няма възможността да отгледа детето, което очаква (не е омъжена, прекалено млада е и т.н.)
a)аборт
b) предоставяне на детето за осиновяване
Правя проучване с факти и различни мнения по въпроса.Вашите отговори ще са ми от голяма полза!
Благодаря!

http://www.myspace.com/teodora_dimitrova

Редактирано от Eлф на 16.10.05 20:53.

Тема Re: abort & izborнови [re: stringthing]  
Автор Flash_ ()
Публикувано16.10.05 19:47

Аборт, ако бременността е в началото.

Автор Blue Eyes (блондинка)
Публикувано16.10.05 20:14

Аборт

Автор shnapy ()
Публикувано16.10.05 20:42

Аборт

Тема Re: abort & izborнови [re: shnapy]  
Автор kati_k (член)
Публикувано16.10.05 20:51

Ако все още има време за това - аборт, ако не да поеме отговорност и да си го гледа. Неможе детенце да страда заради лекомислие или неграмотност /имам предвид противозачатъчни и т.н./

Тема Re: аборт & избор [re: stringthing]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано16.10.05 21:54

И според мен абортът е по-приемливия вариант, разбира се ако бременността не е прекалено напреднала.

чаша бада

Тема Re: аборт & изборнови [re: Чeтa]  
Автор simna (непознат)
Публикувано16.10.05 22:09

никакво оставяне в дом! - то не е виновно, представи си теб да те хвърлят в дом...
Ако можеш да видиш красотата на растящия живот - остави го, знаеш ли колко жени си мечтаят за твоето положение и с години не го постигат, ако това ти е единствената възможност, ще го хвърлиш ли?!
А пък и за друго можем да помислим - всъщност ако е много рано, може и само да не се закрепи, ако не е жизнено съвсем, и решението ти да дойде от само себе си...

Тема осиновяваненови [re: stringthing]  
Автор DreamsComeTrue (videnie)
Публикувано16.10.05 22:16

Но по възможност сама да си избере осиновителите, да са познати или да ги опознае преди да им даде детето. Може с обява да ги потърси и избере, толкова хора много искат да имат деца, но не могат.
Въпреки че аз лично бих си гледала детето на всяка цена и това по-горе не е съветът ми, а изборът на по-малкото зло от 2та варианта. А е и много вероятно като го роди и види и погрижи за него дори и няколко дни да се откаже да го дава

Тема Re: аборт & изборнови [re: simna]  
Автор stringthing (Цигулка)
Публикувано17.10.05 02:41

Благодаря много за мненията.
Само едо пояснение до semna- ситуацията, кято описах не е моята лична, а просто примерна. Отговорите ми трябват за проучване...

http://www.myspace.com/teodora_dimitrova

Тема Re: аборт & изборнови [re: stringthing]  
Автор snich (Renina mama)
Публикувано17.10.05 09:14

аборт

1.fevruari.2004

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.