|
|
|
Тема
|
Пишка през 5 мин.
|
|
| Автор |
molokov (koktail) |
| Публикувано | 13.10.05 23:08 |
|
|
Я кажете как да си оправя съкровището - пишка през 5 мен. по мъничко.
Простудила съм му кръстчето нещо - на балкона докато пуша сигурно, въпреки, че много го гледам с какво е и обличам и събличам 
по дяволите - връщам се пак на бодитата
| |
|
|
|
Колко сте големи? Не се притеснявай само започнид а го обличаш повече и най-вече кръстчето и крачетата, и моето слънчице беше така 2-3 дни само, че пишкаше на 15-20 мин(ние сме на 2 годинки) и със затопляне премина
поздрави
| |
|
|
|
на две и 1м., снощи го "напарих" с един дълъг горещ душ, гореща супа и преди лягане чай. сега сутринта не е баш през 10 м. но пак пишка по мъъъничко - и аз така си мислех - със затопляне, обаче снощи и нурофен му дадох
мре да си събува пантофите  
| |
|
|
|
Ия снощи беше същата,ама въобще не се изненадвам. Като я хванат щурите- аз обувам- тя събува, аз обличам-тя съблича. Ако може все гола да седи ще й е най-добре
Ия - 20.07.2003г.
| |
|
Тема
|
Re: Пишка през 5 мин.
[re: mir@ge]
|
|
| Автор |
molokov (koktail) |
| Публикувано | 14.10.05 15:20 |
|
|
абе по-принцип уж го "калявах" и винаги е по-съблечен 1 кат от мен - горе-долу де..., щото аз съм зиморничава много и имаше ефект, рядко му е студено и настинки от простуда не знаем - /чук-чук/, ама напоследък нещо съм го разкекавила щот никФо време за разходки
като и е топло я оставяй по-съблечена, въпреки че сега е мразззззззз поне в къщи
поздравления за чевръстото и смело изпълнение на централната план-програма
Браво, браво
леко докрая и спокойно и здраво бебченце после

| |
|
Тема
|
[re: molokov]
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 14.10.05 17:55 |
|
|
И мойто говедце ходи се босо. Добре че има желание да си обува едни ботуши, че иначе не знам какво щях да правя. У нас в момента е кучи студ, нищо, че пускаме печка от време на време, пода е леден.
Затопли го пак.
чаша бада
| |
|
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
| Автор |
molokov (koktail) |
| Публикувано | 14.10.05 18:03 |
|
|
Добре де вие всички обезбодени ли сте вече, аз имам разни бодита подарявани до 105см и мисля като стане още по-голям студ да си ги ползвам, колкото и да ми е смешно боди върху гащите
но няма да му гледам голия кръст през 15мин
| |
|
Тема
|
[re: molokov]
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 14.10.05 18:07 |
|
|
Още сме с бодита, ама това е защото не можем да се наканим да отидем до Илиенци за потници (тениски/блузки) и гащи. Казаха ми, че там имало дълги потничета.
чаша бада
| |
|
|
|
|