Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:36 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Пишка през 5 мин.нови  
Автор molokov (koktail)
Публикувано13.10.05 23:08

Я кажете как да си оправя съкровището - пишка през 5 мен. по мъничко.
Простудила съм му кръстчето нещо - на балкона докато пуша сигурно, въпреки, че много го гледам с какво е и обличам и събличам

по дяволите - връщам се пак на бодитата

Тема Re: Пишка през 5 мин.нови [re: molokov]  
Автор bombonko (непознат )
Публикувано14.10.05 09:18

Колко сте големи? Не се притеснявай само започнид а го обличаш повече и най-вече кръстчето и крачетата, и моето слънчице беше така 2-3 дни само, че пишкаше на 15-20 мин(ние сме на 2 годинки) и със затопляне премина
поздрави

Тема Re: Пишка през 5 мин. [re: bombonko]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано14.10.05 11:20

на две и 1м., снощи го "напарих" с един дълъг горещ душ, гореща супа и преди лягане чай. сега сутринта не е баш през 10 м. но пак пишка по мъъъничко - и аз така си мислех - със затопляне, обаче снощи и нурофен му дадох

мре да си събува пантофите

Автор mir@ge ()
Публикувано14.10.05 15:03

Ия снощи беше същата,ама въобще не се изненадвам. Като я хванат щурите- аз обувам- тя събува, аз обличам-тя съблича. Ако може все гола да седи ще й е най-добре

Ия - 20.07.2003г.

Тема Re: Пишка през 5 мин.нови [re: mir@ge]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано14.10.05 15:20

абе по-принцип уж го "калявах" и винаги е по-съблечен 1 кат от мен - горе-долу де..., щото аз съм зиморничава много и имаше ефект, рядко му е студено и настинки от простуда не знаем - /чук-чук/, ама напоследък нещо съм го разкекавила щот никФо време за разходки

като и е топло я оставяй по-съблечена, въпреки че сега е мразззззззз поне в къщи

поздравления за чевръстото и смело изпълнение на централната план-програма

Браво, браво

леко докрая и спокойно и здраво бебченце после

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано14.10.05 17:55

И мойто говедце ходи се босо. Добре че има желание да си обува едни ботуши, че иначе не знам какво щях да правя. У нас в момента е кучи студ, нищо, че пускаме печка от време на време, пода е леден.
Затопли го пак.

чаша бада

Тема Re: Пишка през 5 мин.нови [re: Чeтa]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано14.10.05 18:03

Добре де вие всички обезбодени ли сте вече, аз имам разни бодита подарявани до 105см и мисля като стане още по-голям студ да си ги ползвам, колкото и да ми е смешно боди върху гащите

но няма да му гледам голия кръст през 15мин

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано14.10.05 18:07

Още сме с бодита, ама това е защото не можем да се наканим да отидем до Илиенци за потници (тениски/блузки) и гащи. Казаха ми, че там имало дълги потничета.

чаша бада

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.