Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:50 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Ваксинация?нови  
Автор errata (Berserk)
Публикувано13.10.05 17:35

Zdraveite,

Interesuva me dali suprugata mi (bemenna v 4 mesec) triabva da se vaksinira sreshtu grip tazi esen. Mozhe bi vazhna dopulnitelna informacia e nalichieto na nenapulno rezorbiran intratuterinen hematom (na progesteronova terpaia e).

Blagodaria predvaritelno za otgovorite.

"In umbra, igitur, pugnabimus"

Редактирано от Чeтa на 13.10.05 19:12.

Тема Re: Vaksinacia?нови [re: errata]  
Автор Meli (de profundis)
Публикувано13.10.05 18:51

Аз защо съм останала с впечатление, че си лекар?

Тема Re: Vaksinacia?нови [re: Meli]  
Автор errata (Berserk)
Публикувано13.10.05 18:59

Biah - zavurshih 98. Ne sum praktikuval (ako izkluchim niakolko meseca v kazarmata 99-2000). Tochno po-tozi vupros nishto ne si spomniam i reshih da se probvam tuk predi da se vpusna v internet. Imam niakolko kolegi, no te sushto ne praktikuuvat, a kato biahme na konsultacia zabravihme da popitame.

Tova e.

Тема Re: Vaksinacia?нови [re: errata]  
Автор Meli (de profundis)
Публикувано13.10.05 19:48

Разбирам.

По време на бременност ползата от ваксината трябва да превишава вредата, за да се приложи. Това може да се реши само и единствено в диалога между неблюдаващия бременността гинеколог и бременната жена в зависимост от състоянието на бременността, годините на жената, епидемичната обстановка, придружаващите заболявания, вида ваксина и т.н. И в никакъв случай не бива да се взимат решения на базата на мнения от дискусионен форум, в който едва ли има и 1% близо до медицината хора.

Желая успешна бременност на жена ти!

Оф, забравих - ако аз бях бременна, не бих се ваксинирала. Може да се обсъди: маска за улицата, болничен през епидемичния период, неспецифичен имуностимулант ... но не слушай мене, а доктора на жена ти.

Тема Re: Vaksinacia? [re: Meli]  
Автор errata (Berserk)
Публикувано13.10.05 19:58

OK,

Razbrah.

Mersi.

Тема Re: Ваксинация?нови [re: errata]  
Автор Лy (белокоса)
Публикувано14.10.05 02:27

Хвърли едно око тук - сам ще прецениш:
http://www.imadrugpat.org/konspiracia_zdraveto.htm

Да ти са живи и здрави и бебчо, и съпругата!:-)

Тема Re: Ваксинация?нови [re: Лy]  
Автор kati_k (член)
Публикувано14.10.05 13:31

Здравейте, пиша от личен опит. Бях бременна септември миналата година, но не знаех и се ваксинирах, защото много боледувам и го правя всяка година. В последсвие разбрах, 4е съм бременна и стана голям проблем. Лекарят ми каза, 4е по принцип ваксината можела да предизвика или спонтанен аборт или увреждане на плода. Затова се наложи да си направя всички генетични изследвания, ходих на какви ли не прегледи и страшно се бях уплашила. Явно обаче или съм била бременна само на няколко дни /лошото е, 4е само си спомнях, 4е сом си сложила ваксината началото на септември/ или е било дни преди да забременея. Мисля, 4е е необходимо да се консултирате с лекаря който я следи и вече той да прецени, но по-добре да не рискува.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.