|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Какви имуностимулатори за децата
|
|
Автор |
eti (Мама на Борис) |
Публикувано | 04.10.05 16:34 |
|
Какви имуностимулатори, или хомеопатични препарати ползвате или ще ползвате за този сезон?
| |
Тема
|
Re: Какви имуностимулатори за децата
[re: eti]
|
|
Автор |
bory_mira (отново щастлива) |
Публикувано | 04.10.05 16:58 |
|
Респивакс за деца и при първи симптоми /т.е. при първото кихване / осцилококциум.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 04.10.05 17:23 |
|
Аз много се чудя, но най-вероятно ще пробваме с Респивакс като начало и ако няма ефект, ще минем на нещо по-скъпо, защото ми писна да се ръся сумати пари за лекарства, които не са по-добри от евтините български.
чаша бада
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ancheto* (на Петър) |
Публикувано | 04.10.05 22:40 |
|
Ехинацея капки - доколкото това се води имуностимулатор.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mumi (на Маги) |
Публикувано | 04.10.05 22:44 |
|
Аз мисля и тази зима да караме с Мултисаностол и като екстра Ехинил (сироп ехинацея). Дано не ни се налага много да се подсилваме. Отскоро ходим на хомеопат по повод едни сополи и още не съм станала върл привърженик на този метод на лечение, но... при нас имаше резултат. Тя ни предписа и лекарства по една много шантава схема за "дълбоко" нещо си на имунитета, но май не съм станала толкова позитивно настроена, та май ще прескочим хомеопатичното "стимулиране".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
irka (с две кукли!) |
Публикувано | 04.10.05 23:28 |
|
Аз давам на Деничка от началото на септември Есбиритокс Н таблетки /защото сиропи не иска да пие ама никакви/! Те са хомеопатични и незнам от тях ли или не, но тя ходи на ясла от началото на септември и досега не се е разболявала /чук, чук/, а преди това ходеше 2 седмици и хоп - болна!
Та засега сме на това ще видим по-нататък как ще я караме!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tandoori (veche mama) |
Публикувано | 05.10.05 06:17 |
|
Ние ги почнахме още от Август месец, ама не ни се разминаха болестите но пък това има отношение, че почнахме градина. Иначе давах и давам МултиСаностол+Есберитокс по схема и ако се разкиха Осцилококцинум.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 05.10.05 09:47 |
|
Аз взех Бронховаксом
от два дена му давам, не съм го ползвала, но за распивакс моя е малък на 2г3м е, а на листовката пише че респивакса е за 3 годишни
от Бронховаксом има и положителни и отрицателни мнения взех го пък дано да проработи и при нас
| |
Тема
|
[re: tinta]
|
|
Автор |
SesilO1 (new) |
Публикувано | 05.10.05 10:16 |
|
Моята е на същата възраст, а педиатърката ми изписа точно респивакс. Пием го и се разболяхме - гнойна ангина шета из яслата, но според докторката - изпили сме 12 хапчета, е още рано да подейства, чак след втория месец. Може би имат значение килограмите повече отколкото навършените години, не знам.
| |
Тема
|
[re: SesilO1]
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 05.10.05 10:36 |
|
може, той на съседчетата нашия лекар изписа респивакс вярно че са по-големи с 4 мес от нас, но са и по-големички, консултирах се и с аптекарката и тя именно това каза: "Слабичко е по-добре си му вземи от другото защото става и за бебета дори" и затов аго взех тоя бронховаксом
а по отношение на боледуването направо ме разби, това ми бяха надеждите че тия хапченца ще го пазят а то какво излиза................ че просто си боледуват
дано да е по-нарядко обаче и по-леко
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|