Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:33 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За къщичките с формичкинови  
Автор Fighty (член)
Публикувано30.09.05 17:49

Кога започват децата да се светват какво точно се прави с къщичките дето се пъхат в тях разни формички като трябва да се уцели съответната форма? А също и за онази игра с ринговете дето се нанизват (Чико имат такава)?
На Кайа за рожденния ден и подариха няколко игри от този тип- показвам и какво се прави , но тя дори не се и опитва да го повтори.Иначе седи и ме гледа, не е като да не и е интересно.
А това с ринговете го имаме от няколко месеца - аз го редя , тя го разваля или и искам рингчетата и тя ми ги подава , за да ги редя.Но изобщо не се опитва тя да ги поставя.
Та въпроса ми всъщност е , ако имате опит- кога разбират за какво става дума?:)

Редактирано от Fighty на 30.09.05 18:04.

Тема Re: За къщичките с формичкинови [re: Fighty]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано30.09.05 19:36

На кутията не пише ли за каква възраст са?

Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано30.09.05 22:04

Моя Цоко е на 2 г. и 4 м. и чак сега вдяна че формичките влизат в определените дупки, а не могат да се натъпчат в коя да е дупка (има една такава костенурка).
А ринговете отдавна ги нанизва на пръчка, да е бил на година и половина. В началото малко трудно нацелваше дупчицата в средата (нашите са едни такива с топчета покрая и глава на пате най-отгоре), ама после стана професионалист.

Тема Re: За къщичките с формичкинови [re: Blondi]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано30.09.05 22:09

Мани тая работа какво пише на кутията. На кутията обикновено пише "За деца след 3 г.". Нарочно се презастраховат, та ако стане някоя беля с играчката, да не ги осъди някой. Аз съм купувала абсолютно бебешки играчки и дрънкалки "За над 3 г.", едва ли някое три годишно дете ще си дрънка с дрънкалка или ще дъвче чесалка за зъби.

Автор sisislava (маминка)
Публикувано30.09.05 22:24

Отначало, около 1 година и 5 месеца Елица почна да ми асистира в пъхането на формичките по съответните дупки на сферата, в която се прибират. Правеше й удоволствие да участва в играта.
После, към 1 година и 8 месеца почна и сама да ги вкарва по съответните дупки. Постепенно почна да прави разлика и между Петоъгълник и Шестоъгълник .
...
Е, вече е по-голяма и сега много много не се захваща с тая сфера.
Сега на мода е да строим "къщички" с конструктор, като оставяме дупки за прозорци..

Елица-28/04/2003

Тема Re: За къщичките с формичкинови [re: medusa]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано01.10.05 01:37

Ама откъде идва това готино Цоко?Откакто съм се записала във форума съм го фиксирала и супер ме кефи...

Автор _sv_ (новак)
Публикувано01.10.05 17:23

На 11 месеца е, ринговете ги реди - но нашите са еднакви по големина, просто ги нанизва на стойката. Но с къщата хич го няма - пъха всички фигури през големия отвор, и си ги вади оттам

Автор asinka ()
Публикувано01.10.05 17:52

на нашата играчка с формички за пъхане в съоветните отвори, пише че е за деца на 18+ месеца!Ели започна да проявява интерес около 17 месеца, но започна да се справя по-късно с поставянето им на правилното място!
за твоето съкровище според мен сега са удачни големите кубчета да ги подрежда едно върху друго като кули, като естествено за начало само ще бута кулите, които ти му строиш !

Автор inik ()
Публикувано03.10.05 15:28

За над 18 месеца са по принцип...

Тема Алекс получи такава играчка...нови [re: Fighty]  
Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано03.10.05 18:47

когато стана на 1 годинка, но не е точно къщичка, а по-скоро кух цилиндър, който и отгоре, и отдолу има дупки-формички. Самите предметчета, които се пъхат, са пъстри и дрънчат приятно. Аз му показвам как да ги мушка и той се опитва, но много рядко уцелва точната фигурка. Иначе хваща някоя и ми я подава на мен аз да я вкарам вътре. Иначе играта му харесва де!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.