|
Тема
|
РЕСПИВАКС или БРОНХОВАКСОМ?!?
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 03.10.05 10:02 |
|
Пред тая дилема съм аз, всички доволни от Респивакс, и нямам мнение за Бронховаксома
работата е там че Тоши е малък на 2 г 3 мес. - едното е за 3-годишни
другото било същото и е от 6 или 8-месечна възраст
вие кое ще ми препоръчате, така Тоши отвсякъде си е за Бронховаксом защото е малък, проблема е че нашия лекар на едни дечица съседчета близначета на 2,7 мес и предписал респивакс, а на мен ми каза бронховаксом
давал ли е някой Респивикс на дете под 3 години
| |
Тема
|
Re: РЕСПИВАКС или БРОНХОВАКСОМ?!?
[re: tinta]
|
|
Автор |
nia72 (vesela) |
Публикувано | 03.10.05 10:23 |
|
li4no az v aptekata prodavam pove4e bronho vaxom za6toto e dale4 po dobur preparat ot respivaxa.a dali moje da se dava na malki deca go preceniava samo pediatara individualno. az na tolkova mani4ki bez recepta ne davam. konsultirai se i s dr d-r.
| |
Тема
|
[re: nia72]
|
|
Автор |
LadyO1 (и малкия Ади) |
Публикувано | 03.10.05 11:12 |
|
Бронховаксома на каква възраст може да се даде най-рано, питам, защото синът ми е на година и 2 месеца и мисля да го ваксинирам.
| |
Тема
|
РИБОМУНИЛ
|
|
Автор |
toni (bonboni) |
Публикувано | 03.10.05 11:21 |
|
Привет от мен!
Рибомунил определено имаше мноого деобър ефект при нас - мисля че вече бях ти го препоръчвала още миналата година - защо го изключваш от листата?
| |
Тема
|
Re: РИБОМУНИЛ
[re: toni]
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 03.10.05 11:29 |
|
Той от каква възраст може да се дава?
чаша бада
| |
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
toni (bonboni) |
Публикувано | 03.10.05 11:34 |
|
Няма ограничение във възрастта - сега пак ще погледна една опаковка и ако има нещо ще пиша отново!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V_lady (усмихната) |
Публикувано | 03.10.05 11:37 |
|
Мисля, че Респивакса може да се дава на по-малки деца ако лекаря прецени. Аз от тази година го давам, но за миналата лекарката каза, че е малка за Респивакс. Миналата година давах Рибомунил и изобщо не съм доволна. Вики се скъса да боледува. За Бронховаксона съм чувала и добри, и лоши отзиви. Просто на всеки действат индивидуално този тип лекарства.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
woman (Любяща и любима) |
Публикувано | 03.10.05 11:40 |
|
Бронховаксом!
Консултирах се с много хора, преди да го започнем и се оказа много по - удачен, независимо, че ставаме и за Респивакс като възраст. По - пречистен е и, съответно по - добър.
| |
Тема
|
[re: toni]
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 03.10.05 12:23 |
|
Защото направо го бях забравила този рибомунил, и понеже с една съседка си говорихме за тия двата затова
благодаря на всички ви за мненията
аз продължавам да събирам информация
нали знаете всеки му се иска да избере най-доброто
| |
|
|
|
|