Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:54 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Какво правите с хъркащите си мъже???нови  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано02.10.05 12:10

Не се оплаквам,само питам.То май нищо не може да се направи.Ставам на всеки 3 часа да храня зверчето-то 20 мин хапва,20 минути се оригваме,20 минутки се приспиваме и тъкмо лягам и бързам да открадна 2 часа сън и дъскорезницата влиза в действие и следва 1 час ръгане,бутане,щипане и накрая дремвам изтощена до следващото хранене.Не знам преди хъркал ли е или не,но и знам,че с възрастта започват все повече и повече да хъркат.Дали се свиква с това (мен лично ужасно ме дразни и не мога да спя) или?

Тема Re: Какво правите с хъркащите си мъже???нови [re: Blondi]  
Автор Mapчeтo (дразнеща)
Публикувано02.10.05 12:53

По гръб ли спи? Ако да, помоли го да спи по корем или настрани:)

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано02.10.05 12:58

Моя мъж хърка само, ако е болен или си е пийнал, аз не мога да свикна, ръгам, бутам, докато се събуди и се обърне на една страна или смени позата.
Ако и спането на една страна не помага- да иде на лекар, обикновено се открива и отстранява причината.

София 16.08.2004г.

Тема Re: Какво правите с хъркащите си мъже???нови [re: Mapчeтo]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано02.10.05 13:07

Моля го,ръчкам го - хърка си във всички пози.

Тема Re: Какво правите с хъркащите си мъже???нови [re: nikol78]  
Автор nadili (везничка)
Публикувано02.10.05 13:45

Какъв ти лекар?! Няма лек за това чудо. В цветущо здраве е ... и всяка нощ хърка юнашки без значение от позата. Сега спим в отделни стаи щото се изнервих тотално от това безсъние всяка нощ ... не знам как ще решим проблема ... а като се роди бебето пък съвсем ... може да ги оставям нощем да се бавят двамата ...

Тема Re: Какво правите с хъркащите си мъже???нови [re: nadili]  
Автор lissa (минаващ)
Публикувано02.10.05 15:00

Блонди, това все едно аз съм го писала...Наистина е ужасно, не знам може ли нещо да се направи, и аз му говоря да иде на лекар, ама май нищо не помага...

Автор dalala (маймун)
Публикувано02.10.05 16:26

Смени му възглавницата!
Моят мъж откакто спи на ниска възглавница, изобщо не хърка и нямам никакъв проблем. Просто му сложи една нисичка възглавница, на него естествено няма да му е удобна в началото, но ще свикне

Редактирано от dalala на 02.10.05 16:39.

Автор novina_ot_dnes (нова новеничка)
Публикувано02.10.05 16:54

Това е доказателство, че Той спи до Теб. И е прекрасно. Когато за известно време не е било част от живота ти, осъзнаваш колко е истинско. Или поне аз така мисля.

Тема Re: Какво правите с хъркащите си мъже??? [re: Blondi]  
Автор Meme lndiankata ()
Публикувано02.10.05 17:07

O, milata - mai ne se svikva. Аз имам същия проблем и нищо не помага. Бутане, дърпане, обръщане.... Човека спира за секунда, колкото да си поеме дъх, и продължава с нови сили :)). Засега бягам на диванчето, ако не успея да заспя преди него, ама и той много бързо заспива.... Дано някой даде полезен съвет ( още не съм чела мненията)

Тема нали ти казахнови [re: Blondi]  
Автор DreamsComeTrue (videnie)
Публикувано02.10.05 18:47

при мен бебока хърка. Опитвам се да свикна, но става все по-зле. В началото спеше до мен и го гушках и въпреки че хъркаше - спах. Сега не мога да го търпя изобщо и го пращам в люлката, колкото и да се дърпа. Че понякога и от там ми пречи да спя, та чак главата си завивам. Както вече ти писах обмислям да го изселя в неговата си стая в най-скоро време. Ама на доктор ще иде щото па има има ама да хърка на 2 месеца....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.