|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво правите с хъркащите си мъже???
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 02.10.05 12:10 |
|
Не се оплаквам,само питам.То май нищо не може да се направи.Ставам на всеки 3 часа да храня зверчето-то 20 мин хапва,20 минути се оригваме,20 минутки се приспиваме и тъкмо лягам и бързам да открадна 2 часа сън и дъскорезницата влиза в действие и следва 1 час ръгане,бутане,щипане и накрая дремвам изтощена до следващото хранене.Не знам преди хъркал ли е или не,но и знам,че с възрастта започват все повече и повече да хъркат.Дали се свиква с това (мен лично ужасно ме дразни и не мога да спя) или? 
| |
Тема
|
Re: Какво правите с хъркащите си мъже???
[re: Blondi]
|
|
Автор |
Mapчeтo (дразнеща) |
Публикувано | 02.10.05 12:53 |
|
По гръб ли спи? Ако да, помоли го да спи по корем или настрани:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikol78 (мама на София) |
Публикувано | 02.10.05 12:58 |
|
Моя мъж хърка само, ако е болен или си е пийнал, аз не мога да свикна, ръгам, бутам, докато се събуди и се обърне на една страна или смени позата.
Ако и спането на една страна не помага- да иде на лекар, обикновено се открива и отстранява причината.
София 16.08.2004г.
| |
Тема
|
[re: Mapчeтo]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 02.10.05 13:07 |
|
Моля го,ръчкам го - хърка си във всички пози.
| |
Тема
|
[re: nikol78]
|
|
Автор |
nadili (везничка) |
Публикувано | 02.10.05 13:45 |
|
Какъв ти лекар?! Няма лек за това чудо. В цветущо здраве е ... и всяка нощ хърка юнашки без значение от позата. Сега спим в отделни стаи щото се изнервих тотално от това безсъние всяка нощ ... не знам как ще решим проблема ... а като се роди бебето пък съвсем ... може да ги оставям нощем да се бавят двамата ...
| |
Тема
|
[re: nadili]
|
|
Автор |
lissa (минаващ) |
Публикувано | 02.10.05 15:00 |
|
Блонди, това все едно аз съм го писала...Наистина е ужасно, не знам може ли нещо да се направи, и аз му говоря да иде на лекар, ама май нищо не помага...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dalala (маймун) |
Публикувано | 02.10.05 16:26 |
|
Смени му възглавницата!
Моят мъж откакто спи на ниска възглавница, изобщо не хърка и нямам никакъв проблем. Просто му сложи една нисичка възглавница, на него естествено няма да му е удобна в началото, но ще свикне
Редактирано от dalala на 02.10.05 16:39.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
novina_ot_dnes (нова новеничка) |
Публикувано | 02.10.05 16:54 |
|
Това е доказателство, че Той спи до Теб. И е прекрасно. Когато за известно време не е било част от живота ти, осъзнаваш колко е истинско. Или поне аз така мисля.
| |
|
O, milata - mai ne se svikva. Аз имам същия проблем и нищо не помага. Бутане, дърпане, обръщане.... Човека спира за секунда, колкото да си поеме дъх, и продължава с нови сили :)). Засега бягам на диванчето, ако не успея да заспя преди него, ама и той много бързо заспива... . Дано някой даде полезен съвет ( още не съм чела мненията)
| |
|
при мен бебока хърка. Опитвам се да свикна, но става все по-зле. В началото спеше до мен и го гушках и въпреки че хъркаше - спах. Сега не мога да го търпя изобщо и го пращам в люлката, колкото и да се дърпа. Че понякога и от там ми пречи да спя, та чак главата си завивам. Както вече ти писах обмислям да го изселя в неговата си стая в най-скоро време. Ама на доктор ще иде щото па има има ама да хърка на 2 месеца.... 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|