Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:00 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Предложение!!!!! подкрепете ми клубари и клубарки!нови  
Автор uchenika_na_mudreca (пристрастен)
Публикувано29.09.05 21:35

Вижте тези човечета, някъде да има прегръдка , някъде да има целувка , та било и по бузата , ами цветенце ...

Не знам дали темата е поставяна някога ... се ми се струва , че не може да не е повдигана ама ... нека сложат подобни иконки. Подкрепете ме, и нека всички модератори да помогнат да направим клубовете по-шарени Не става въпрос да станат 100 иконки ама малко повече може- да се почерпи опит от ICQ например!!

Дайте и ваши предложения както и мнението си

Мъдростта е баланс между знанията, интелекта и човечността.

Тема Re: Предложение!!!!! подкрепете ми клубари и клубарки!нови [re: uchenika_na_mudreca]  
Автор French_Affair (шемет:Р)
Публикувано29.09.05 21:39

Аз лично те подкрепям! Например,в Бг-мамма затова е по-весело и цветно,защото има..ама такива сладки муцункиииииии-супер.тук мога само да се усмихвам или мръщя или крещя

c'est toujours moi:)

Тема Re: Предложение!!!!! подкрепете ми клубари и клубарки!нови [re: uchenika_na_mudreca]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано29.09.05 21:46

Абсолютно!
Подкрепям моята дружка от долния пост
Често ми се налага да използвам емотчета от бг мама или други форуми/клубове, което не, че ми е проблем, но все пак изисква допълнително оформяне
Има отговори, които стават по-красноречиви с използването им

Дано инициативата ти има подкрепа от този клуб, който поради бушуването на хормоните е с пъти по-емоционален от всички останали

София 16.08.2004г.

Тема Re: Предложение!!!!! подкрепете ми клубари и клубарки!нови [re: nikol78]  
Автор jana (бебе Ния)
Публикувано29.09.05 21:58

Съгласна съм с теб!
Само тук в нашият дир е така постно

Автор Dafna (с посл.буква А)
Публикувано29.09.05 22:04

Напълно те подкрепям

Четливостта на написаното е обратнопропорционална на важността му

Автор EлфМодератор (абсолютен Елф)
Публикувано29.09.05 22:49

Подкреп! Подкреп!

Тема Re: Предложение!!!!! подкрепете ми клубари и клубарки! [re: Eлф]  
Автор БУБA (Gabriel20.09.04)
Публикувано29.09.05 23:12

Може би преди повече от година аз се опитах да дам същото предложение,но не знам защо тогава не му се обърна достатъчно внимание.
И на мен ми е скучно без тези иконки

А въобще възможно ли е да се добавят,или нашите предложения ще останат като глас в пустиня?

Редактирано от БУБA на 29.09.05 23:14.

Автор avens (непознат)
Публикувано29.09.05 23:15

И аз подкрепям!! Иконките на ICQ наистина са много по-емоционални и изразителни!

Автор new* (непозната)
Публикувано29.09.05 23:21

Че кой няма да те подкрепи за това? Само че дали ще има резултат - не се знае... Много е постно откъм картинки, пък и откъм теми напоследък в клуба. Надявам се, че зимата ще стане по-задушевно и по-приятно тук, както преди:)).
Искам нови картинкиииииии!!!

Автор Devina (мама на Зори)
Публикувано29.09.05 23:28

И аз съм ЗА

Зорница - 21.Ноември.2004

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.