Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:12 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хубава торта във Варна - къде?нови  
Автор klamerche (пак бременно)
Публикувано24.09.05 20:52

От къде да поръчам торта за рожденният ден на Вики. С първата торта за годинката въобще не случихме. Поръчъхме я при Краси Бекярова, и като отидохме да я вземем - беше отвратително грозна. Честно - толкова грозна торта не бях виждала през живота си. Та Вики остана без детска торта на първия си рожден ден. Сега ми се иска нещо наистина специално, направено с вкус и разбира се вкусно. Та моля ви - помагайте. Ако устискам бебка до 4 октомври (когато каката ни е рожденничка) може да ми трябва и двойна торта

Сърдечни поздрави!

Ще си имам сестричка!

Тема Re: Хубава торта във Варна - къде?нови [re: klamerche]  
Автор bubu74 (shtastliva)
Публикувано24.09.05 21:11

Здрасти!
Наскоро някой ми беше похвалил изкушенията на КРАМЕР /с/у входа на Мед. университет/. Добри отзиви съм чувала и за АМБЕЛИНО. КРАЕВ ЕКСПРЕС преди бяха добри, но наскоро си купих от тях руло, което беше много неприятно - с много сладка сметана, а отвътре сухо и спаружено - блах!
На НЕДЕЛЯ сладориите изглеждат много добре, но не знам на вкус как са.
За нашия втори рожден ден си направихме тортата вкъщи, защото Александра не яде ядки, шоколад, ягоди и т. н. и не бях сигурна дали някой отвеян сладкар няма да сложи по невнимание някоя от тези съставки и да ни съсипе празника. Направихме торта от блатове и млечно кремче, а отгоре украсихме с плодове и желирани бонбонки. Стана красива и вкусна!
Ама, че купон ще бъде ако тортата се окаже двойна.
Целувки на рожденничката и дано този път да имате най-красивата торта!
Желая ти и леко и безпроблемно раждане, че като гледам не останало!

Бубу

Автор Tsvetljak ()
Публикувано24.09.05 21:41

На неделя са вкусни. Мога да ти препоръчам шоко-лешник, бяла неделя, плодова пита, сахер. Но съм чувала добри отзиви и за други техни неща, въпреки, че аз лично не съм ги опитвала. Късмет с тортата и успешно раждане. Но защо не се разходите и до лагард - там също има много добри сладории.

Автор siconik ()
Публикувано25.09.05 08:36

Срещу бирария "Викинг", на "Червения площад" има една малка сладкарничка. Сладкарницата гледа към малката градинка с детска площадка, която се намира там, до нея има фризьорски салон. Забравих как се казва, но там работят двама мъже, на място изработват тортите, правят си толкова, колкото ще продадат, пресни са, работят ги с хубави и качествени материали и са много вкусни. Продават и на парче, така че могат да се дегустират, приемат и поръчки. Не ги украсяват, но винаги могат да се добавят красиви детски фигурки отгоре. Дори да не си поръчате от там, поне ги опитайте.
Между другото и ние много често сами майсторим тортата в къщи - с готови блатове и обикновен домашен яйчен крем. Предимството е, че става много лека и много вкусна, а плодове могат да се наредят и между блатовете, не само отгоре. А за украсата и аз съм използвала желирани и други дребни бонбонки, даже веднъж си играх да правя кола и къщичка от бисквитки. Могат да се сложат и готови фигурки или да се направи комбинация. Ако не ти се приготвя крем можеш да използваш и някои от тези бързите сметани и кремове, дето се разбъркват само със студено мляко.
Весело посрещане на рождените дни!

Автор di_ma (diemma)
Публикувано25.09.05 09:15

За нашият РД направих домашна торта, но като знам как се чувстваш в края на бремеността по-добре е найстина готовата. Разгледай тортите на

. Стават същите като в католога.
Поръчвала съм и детска торта на Дилайт ( в Бурлексите ) и също останах доволна.

бъдещият батко 25.04.2003

Автор morskasirena (приятел)
Публикувано25.09.05 09:24

Цеха на тези торти Дилайт, които ти е препоръчала Di ma е във Гимназията по туризъм / бивш Техникум по готварство/ до Спортна зала. Наистина са им хубави тортите и са вкусни.

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано25.09.05 13:44

Аз съм за тортите на "Крамер" до Медицинския и тези на "Александра" до бирария "Викинг". На "Неделя" имам и лоши спомени от торти за дома, веднъж крема беше киселичък, но беше горещо та може и от това да е било. На "Дилайт" също са хубави, но тези на "Крамер" и "Александра" по ми харесват.
Най-добре е да отидете и да пробвате всички препоръчани и така да решите .
И хубав рожден ден!

Автор kremi_varna (непознат )
Публикувано25.09.05 15:12

Извинявайте, че се намесвам, но къде ще празнувате РД в това студено и дъждовно време. Обиколих навсякъде, където се сетих и нищо- "Барби" и "Хоризонт" са в ремонт от началото на октомври, остава май само "Замъка", но там ми е краен вариант.

Тема Re: Хубава торта във Варна - къде?нови [re: kremi_varna]  
Автор БУБA (Gabriel20.09.04)
Публикувано25.09.05 16:44

Момичета,да се намеся в темата,понеже имам много прясна информация.Значи сватбената ни торта поръчахме от сладкарница НИКОЛ,която се намира в първата пресечка,под Ген.Колев,където е детската кухня на Цар освободител,веднага първата пресечка под кухнята,сладкарницата се пада на ъгъл,от лявата страна.Стабената ми торта я направиха по картинка,която аз им занесох от Интернет,тоест не бяха правили такава преди,но се справиха отлично.Стана супер.За детето пак смятах да поръчвам от там(сина ми имаше РД на 20.септември),но исках да порбвам и на друго място и поръчахме от торти ВИКИ,които правят торти по каталог,много са красиви и вкусни,понеже тортата се получи супер!Ние лично я направихме със снимка на детето отгоре,понеже е малък още и нямаше да може да оцени красиват картинка отгоре.А на вкус е върха порсто.Нашата беше с крем патишери и крем Гараш.
Телефоните на торти ВИКИ са: 63 20 44 63 59 32 65 12 12
Обадете се и питайте къде можете да си вземете от техните каталози да разгледате и да си имате за у вас.

Тема офффнови [re: klamerche]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано25.09.05 21:21

ама се затъжихме за вас,леко и безпроблемно раждне и весел празник за каката,да пишеш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.